Witaj Aga , cieszę się ,że mnie odwiedziłaś . Fiołeczki są śliczne . Choroba fiołkowa nasila się po tym jak zakwitają sadzonki , kwiaty są dużo ładniejsze w realu niż na zdjęciach i wyjątkowo duże .Listki ukorzeniają się różnie , jedne szybciej inne wolniej . Mam takiego listka co stoi w ziemi już pół roku i nic . Myślę ,że te 5 fiołków to dobry początek
Początki mojego fiołkowego fioła
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Witaj Aga , cieszę się ,że mnie odwiedziłaś . Fiołeczki są śliczne . Choroba fiołkowa nasila się po tym jak zakwitają sadzonki , kwiaty są dużo ładniejsze w realu niż na zdjęciach i wyjątkowo duże .Listki ukorzeniają się różnie , jedne szybciej inne wolniej . Mam takiego listka co stoi w ziemi już pół roku i nic . Myślę ,że te 5 fiołków to dobry początek
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobry wieczór Danusiu,
zapewne masz rację, bo gdzie tylko napotkam fiołki, to zaraz chowam cichaczem jakiś listek do kieszonki w torebce
, choć wiem, że to trochę nieelegancko, ale na szczęscie odwiedzam same przyjazne mi dusze. Moich pięć fiołków właśnie albo skończyło już kwitnienie, albo "szaleją" jeszcze sobie na kuchennym parapecie. Może w najbliższych dniach uda się mi wkleić zdjecia- jeśli oczywiście pozwolisz.
A dziś w ziemię wsadziłam kolejny listek - i jak znam życie, to będzie już mój kolejny taki sam, ale co tam, najwyżej pójdzie do dobrych ludzi
Pozdrawiam cieplutko
Aga
zapewne masz rację, bo gdzie tylko napotkam fiołki, to zaraz chowam cichaczem jakiś listek do kieszonki w torebce
A dziś w ziemię wsadziłam kolejny listek - i jak znam życie, to będzie już mój kolejny taki sam, ale co tam, najwyżej pójdzie do dobrych ludzi
Pozdrawiam cieplutko
Aga
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Serdeczne gratulacje! Piękne masz te fioleczki, koniecznie muszę sobie sprawić jakiegoś ciapatego, hojki też rewelacja. Mam nadzieję dorobić się kiedyś takiej kolekcji. 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Witam wszystkich miłych i życzliwych gości
.Dochodzę już do siebie po spaleniu mi przez młodocianych bandytów działki . Dzisiaj zacznę sprzątanie . Może uda mi się wywieźć choć trochę , bo pracy będzie na długie miesiące ( zagram jutro w totka
).
Przedstawiam nowe fiołki , które dostałam tydzień temu , na pocieszenie

tego kupiłam przecenionego - na pocieszenie
a tu już moja elita
RUFFLED SKIES - znowu kwitnie po oberwaniu poprzednich pączków

GILLIAN - nie spodziewałam się ,że może to być prawdziwy , a jednak . Roślinę wyhodowałam z liścia

BUCKEYE ELUSIVE STAR pokaże kwiatusia ( ale to się długo czeka )
LYING EYES - maleństwo o jednym listku i już z pączusiem
Przedstawiam nowe fiołki , które dostałam tydzień temu , na pocieszenie

tego kupiłam przecenionego - na pocieszenie

a tu już moja elita
RUFFLED SKIES - znowu kwitnie po oberwaniu poprzednich pączków

GILLIAN - nie spodziewałam się ,że może to być prawdziwy , a jednak . Roślinę wyhodowałam z liścia

BUCKEYE ELUSIVE STAR pokaże kwiatusia ( ale to się długo czeka )

LYING EYES - maleństwo o jednym listku i już z pączusiem

- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, bardzo mi przykro z powodu działeczki
Fiołeczki na pocieszenie dostałaś przepiękne, Twoje też cudnie zakwitły

Fiołeczki na pocieszenie dostałaś przepiękne, Twoje też cudnie zakwitły
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)