Już jestem
 musiałam przyjechać bo maliny czekają
 musiałam przyjechać bo maliny czekają  no i chwasty.
 no i chwasty.  
   , no i szykować grządki na lilie. :P
, no i szykować grządki na lilie. :P 

chociaż jedna się nie dała.
 chociaż jedna się nie dała.  

)
 )

, ile tego jeszcze nam zostało? miesiąc góra dwa i zaś koniec...
 , ile tego jeszcze nam zostało? miesiąc góra dwa i zaś koniec... 

i piękne hortensje .Kosmosy czarują swoimi delikatnymi kwiatuszkami
 i piękne hortensje .Kosmosy czarują swoimi delikatnymi kwiatuszkami   Aksamitki wspaniale kolorują ogródek, ja zawsze bardzo duzo ich siałam we wszystkie dziury po wiosennych cebulaczkach, ale niestety w tym roku posiałam kilka kępek tylko i niesamowicie mi ich brak
 Aksamitki wspaniale kolorują ogródek, ja zawsze bardzo duzo ich siałam we wszystkie dziury po wiosennych cebulaczkach, ale niestety w tym roku posiałam kilka kępek tylko i niesamowicie mi ich brak 

i koło iglaków. Dostałam parę dni temu nasionka drobniutkiej aksamitki i w przyszłym roku obsieję też tą drobną. Bardzo sucho ostatnio było teraz trochę lepiej bo pokropiło i nie muszę podlewać z dwa dni.
 i koło iglaków. Dostałam parę dni temu nasionka drobniutkiej aksamitki i w przyszłym roku obsieję też tą drobną. Bardzo sucho ostatnio było teraz trochę lepiej bo pokropiło i nie muszę podlewać z dwa dni.  
  tyn ostatni kwiotek czyli róża?....chca ją z patyczka tak jak Iza Chatte rozmnożyć ale nie wiem czy mi się udo. Najlepiej wychodzą aksamitki ...to są moje ulubione kwiaty no i zapach też mi pasuje bo innym śmierdzi.
 tyn ostatni kwiotek czyli róża?....chca ją z patyczka tak jak Iza Chatte rozmnożyć ale nie wiem czy mi się udo. Najlepiej wychodzą aksamitki ...to są moje ulubione kwiaty no i zapach też mi pasuje bo innym śmierdzi.  
  Jadźko.
 Jadźko.