Kwiaty Dawida - [OGR]
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Raczysz nas takimi pięknymi zdjęciami. Ja uwielbiam u Ciebie ogladać wszystkie, ale szczególnie z owadami. "Jedzą Ci z ręki" Świetnie to wyglada. DOBRANOC !
;:51
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109

Czyżby Dawida zjadły motyle,
a takie były piękne, i jadły mu z dłoni - tak myślałam, a to Dawidka jadły....

a takie były piękne, i jadły mu z dłoni - tak myślałam, a to Dawidka jadły....
Adresy do moich wątków
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Witam Wszystkich 
W nocy lał deszcz i była burza
W ogrodzie mokro, jak zawsze po deszczu
Dziś świeci słoneczko ale wieje chłodny wiaterek...Widzę że się rozpisaliście
Życzę wszystkim miłego dnia, a szczególnie słonecznego ;:2
..................................................................................................
Stasiu cieszę się że Ci się podobają moje zdjęcia
Motylki tylko przylatywały na ręce ale chyba mnie nie pogryzły, bo nie widzę śladów ukąszeń
Gosiu ja wstałem o 9.00 tylko nie mogłem siąść przy komputerze bo brat spał, a u niego w pokoju jest komputer
Wiem że muszę posiać, ale to zaraz jak znajdę jakąś doniczkę bo wczoraj mi zabrakło
Może jeszcze chociaż jedna się znajdzie
Walerio niedługo będę się cieszył kwiatami od Ciebie, tylko muszę poczekać jak zakwitną
Aniu dziękuje
Mój orzeszek byłby na ostatnim miejscu
Krzyśku powiem Ci że nie wiem...Jak nasionka dostałem od Reni czyli forumowej "aner", to na karteczce pisało że to nasiona "drzewa cedrowego przywiezione z Syberii"...
W nocy lał deszcz i była burza
Życzę wszystkim miłego dnia, a szczególnie słonecznego ;:2
..................................................................................................
Stasiu cieszę się że Ci się podobają moje zdjęcia
Gosiu ja wstałem o 9.00 tylko nie mogłem siąść przy komputerze bo brat spał, a u niego w pokoju jest komputer
Walerio niedługo będę się cieszył kwiatami od Ciebie, tylko muszę poczekać jak zakwitną
Aniu dziękuje
Krzyśku powiem Ci że nie wiem...Jak nasionka dostałem od Reni czyli forumowej "aner", to na karteczce pisało że to nasiona "drzewa cedrowego przywiezione z Syberii"...
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
-
dawidbanan
- ---
- stasia109

Dawidku,
cieszę się bardzo, że jesteś. Strasznie się wystarszyłam, jak Cię nie było, że może zjadły Cię motyle. Ale mnie uspokoiłeś, że one tylko przylatywały Tobie na ręce. A co w tych rękach miałeś? Jakiś nektar zapewnie? To nara, trza się brać do pracy, bez pracy nie ma kołaczy!

Adresy do moich wątków
-
dawidbanan
- ---
- stasia109

o! ho, ho !!!
Adresy do moich wątków
-
dawidbanan
- ---
Z tego wszystkiego zapomniałem się pochwalić...Dziś rano jak wstałem to poszedłem nakarmić rybki, oświecam lampkę nad akwarium, patrzę a tam całe stadko małych rybek
Może ze 40 malutkich rybek jest 
.........................................................................................................................................................
Reniu cieszę się że podobają Ci się moje zdjęcia
.........................................................................................................................................................
Reniu cieszę się że podobają Ci się moje zdjęcia