Ogród Azy
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też nie cierpię zatłoczonych Krupówek. Przeważnie siedzę sobie w ciszy i spokoju na Cyrhli i bardzo mi tam dobrze
. Na Kopienic blisko i do Olczyskiej a i na Gęsią Szyję bliżej niż z Zakopanego. Oj chciałabym się znaleźć na Rusinowej Polanie. Marzenia...
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olgo, co ja będę mówić, cuda, cuda, cuda
Dziękuję za zdjęcia z gór
O roślinach też już wszystko zostało napisane, więc pewnie wiesz, że są piękne i idealnie dobrane do Twojego miejsca na ziemi. Gratuluję
I roślin, i miejsca, i zdjęć
Aaaa, no i gratuluję kondycji!!! Czyli znowu wracamy do tematu gór
Ale trudno w takim miejscu góry pomijać 
A teraz konkretne pytanie - jak zamocowana jest drabina na ścianie domu? Mam drewnianą drabinę, mam drewnianą ścianę, ale nie wiem jak to połączyć, żeby nie rozwalić jednego albo drugiego
O roślinach też już wszystko zostało napisane, więc pewnie wiesz, że są piękne i idealnie dobrane do Twojego miejsca na ziemi. Gratuluję
A teraz konkretne pytanie - jak zamocowana jest drabina na ścianie domu? Mam drewnianą drabinę, mam drewnianą ścianę, ale nie wiem jak to połączyć, żeby nie rozwalić jednego albo drugiego
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ostatnie dni poświęcałam psom , a nie kwiatkom, Klara wczoraj w Nowym Targu zdobyla złoty medal i ocenę doskonałą. A to ona w ogrodzie dzisiaj.

W ogrodzie kwitną floksy , rozkwita nabłoć i jedyny kwiatek liliowca. Bardzo jaskrawe słońce i zdjęcia nie wyszly zadowalająco, za to padly baterie.
Zapach floksów budzi pragnienie posiadania i w ten sposób pozbęde sie częsci i będę mogla posadzić coś innego.

W ogrodzie kwitną floksy , rozkwita nabłoć i jedyny kwiatek liliowca. Bardzo jaskrawe słońce i zdjęcia nie wyszly zadowalająco, za to padly baterie.
Zapach floksów budzi pragnienie posiadania i w ten sposób pozbęde sie częsci i będę mogla posadzić coś innego.