A tak poza tym to mam balkon otwarty i całe nogi w bąblach od komarzych ukąszeń ,ałłłłłłććććć.....
Maluchy Izuchy cz.2
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Izuniu ale zrobiłaś sesję
Pąk rosiczki wygląda U R O C Z O! Pomidorki jak z jakiegoś obrazu - cudnie wyglądają takie wielokolorowe! Co to za hojka od Ani? Ta ode mnie urosła Ci niesamowicie, musi sie dobrze u Ciebie czuć
reszta roślinek równie dobrze rośnie 
Pąk rosiczki wygląda U R O C Z O! Pomidorki jak z jakiegoś obrazu - cudnie wyglądają takie wielokolorowe! Co to za hojka od Ani? Ta ode mnie urosła Ci niesamowicie, musi sie dobrze u Ciebie czuć
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś jak tylko będzie z czego ciachać to jakieś drobiazgi podeślę :P
Fajnie się patrzy ja roślinka rośnie poza doniczką :P
Po za tym trzeba wspierać Hojniętych którzy cierpią na braki :P
To co u mnie Ci się tak podobało > jak tylko się przyjmie > też się podzielę tylko proszę przypomnij mi się ( mnie też bardzo zależy na tym )
( chucham i dmucham ) >myślę że nie nie przegnę 
Fajnie się patrzy ja roślinka rośnie poza doniczką :P
Po za tym trzeba wspierać Hojniętych którzy cierpią na braki :P
To co u mnie Ci się tak podobało > jak tylko się przyjmie > też się podzielę tylko proszę przypomnij mi się ( mnie też bardzo zależy na tym )
- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Dziękuję Ci bardzo
Aż sobie idę zapalić z tego szczęścia czuję się naprawdę dowartościowana
Nawet mój chłop tak jak ty Figo nie potrafi hehe
Przyznam ,że kocham kwiaty i jak na razie one kochają mnie ( przynajmniej tak mi się wydaje) Mam nadzieję ,że już tak zostanie , bo to jest naprawdę fajne mieć takie swoje zamiłowanie do czegoś co Ci nawet wychodzi . No i zawsze jest ta duma ze swoich przyzwoicie zachowujących się podopiecznych hehe
Przyznam ,że kocham kwiaty i jak na razie one kochają mnie ( przynajmniej tak mi się wydaje) Mam nadzieję ,że już tak zostanie , bo to jest naprawdę fajne mieć takie swoje zamiłowanie do czegoś co Ci nawet wychodzi . No i zawsze jest ta duma ze swoich przyzwoicie zachowujących się podopiecznych hehe
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Kiedyś jak byłam z Emilem ( synem ) w kwiaciarnia rozmawialiśmy o tym i o tamtym powiedziała że "cieszy się że młodzi są zainteresowani, bo nikt zły nie lubi roślin " > teraz brakuje mi tego sklepu , ale wiem czego mogę się spodziewać po takich jak moje dzieci :P
Bywają nie porażki, ale i my popełniamy błędy
Ważne jest to żeby szukać tego co nas zaspokaja efekt > tego na co pracowaliśmy jakiś czas > nawet kwitnienie jest nagrodą :P
To wszystko ma nam sprawiać radość i dlatego hojnięci muszą trzymać się razem i dzielić się :P
Bywają nie porażki, ale i my popełniamy błędy
Ważne jest to żeby szukać tego co nas zaspokaja efekt > tego na co pracowaliśmy jakiś czas > nawet kwitnienie jest nagrodą :P
To wszystko ma nam sprawiać radość i dlatego hojnięci muszą trzymać się razem i dzielić się :P
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ile pięknych roślinek pokazałaś
Zielone rączki to z pewnością masz
Rosiczkowy pąk b. uroczy - ciekawa jestem widoku w pełni rozwiniętego. Hoje rosną Ci przepięknie
I świetny trzykrotkowy busz
Monsterka śliczna.
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Dziękuję kochane
Australis keyssi muszę zawijać na tym pałąku bo się panoszyła po całym parapecie i zaczepiała compaktę
P.S Bardzo ,ale to bardzo się cieszę ,że się Wam u mnie podoba . Teraz do tego buszu brakuje mi tylko zwierzaka
Ale M nie chce się zgodzić
Ale obiecuję ,że przyjdzie dzień ,że kupie sobie takie malutkie słodziutkie szczurzysko
Zakochałam się w tych zwierzaczkach i po nocach mi się śnią hehe
Właśnie sączę kawkę kto się przyłączy????
Australis keyssi muszę zawijać na tym pałąku bo się panoszyła po całym parapecie i zaczepiała compaktę
P.S Bardzo ,ale to bardzo się cieszę ,że się Wam u mnie podoba . Teraz do tego buszu brakuje mi tylko zwierzaka
Właśnie sączę kawkę kto się przyłączy????