Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj kotek troszkę był zawiedziony bo on chciał z bliższa fotę :D próbował mnie przekupić swymi oczętami no ale... ,dałem się przekupić i zrobiłem mu jeszcze kilka :;230
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
GosiaOsw
200p
200p
Od: 8 gru 2007, o 15:22

Post »

No tak, teraz to ja stwierdzam, że mój kot jest nudny, nie robi takich śmiechowych min :lol: Fajne wrzosy, właśnie planuje zakup kilku nowych, bo na razie to u mnie ich niewiele :wink:
"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale ubawiłam się wstrząśniętym kociakiem, superowa fotka, a kiedy zapodasz papugi?

Moje wrzosy kwitną na całego, ot jesień cichaczem przychodzi... :(
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
x-d-a

Post »

Mariuszu, Twój Filek jest niezwykle fotogeniczny, miny robi superowe...
A wrzosy...uwielbiam. To jedne z moich ulubionych roślin. Mam nawet małe wrzosowisko i teraz czekam z niecierpliwością, aż wrzosy zakwitną i utworzą barwne plamy. Ale pełny efekt będzie, jak się rozrosną w duże kępy i zasłonią każdy skrawek ziemi.
Wrzosy są piękne, ale nie zmienia to faktu, że są zwiastunem jesieni...i troszkę smutno się robi, ze lato powolutku się kończy...
Miłego wieczoru :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Witajcie;)

GosiaOsw wiesz u mnie wrzosów też jest mało, ja kupuje po 1 krzaku z danej odmiany a potem probuję rozmnażać sam (zawsze to jakaś oszczędność) także kilka naszczepionych mam, ale muszą podrasnąć jeszcze żeby wsadzić je na rabatę;)

gagawi z papugami to wiesz, one nie chcą pozować, ciągle w ruchu, no a z jedną mam mały problem, stała się bardzo bojaźliwa i nie chcę jej stresować jeszcze robiąc foty, ale coś postaram się pstryknąć.

Dalu wiem obserwuje Twój ogród i też czekam z niecierpliwością aż zakwitną. Ja też lubię wrzosy choć niektórzy twierdzą, że przynoszą pecha, może i racja ale zawsze przynajmniej jest na co zwalić :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Filek jest wypasiony :) i goryczka tak samo :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Nom udał mi się ten kot :;230 Sylwek ja liczył, że Ty mi powiesz co to za sosna :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Maniek, sosenka to nie wiem, ma jasną korę :?: taki popielaty kolor :?:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Tak kora jest jasna, ma bardzo długie igły a i jej szyszki są ogromne, heh i kasy kosztowała też trochę, najdroższa jak dotej pory z sosen.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Wiesz co , że nie wiem :D serio :) poszukam przy okazji i ustalimy co to za cudo :) a masz zdjęcie szyszki :?:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Nie bo u mnie jest mała tak za 3 lata dopiero ma mieć szyszki, ale facetka mówiła bodajże, że jest to sosna o nadłuższych i najcięższych szyszkach.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Pomyślę i jak coś napiszę :) ustali się na pewno :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

nom myślę, hehe jak coś to Dianę jeszcze pomęczę jak tylko wróci.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

marivsz co robisz z goryczką chińska że u ciebie taka piękna?
Moja chyba mi padnie :(
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
marivsz
1000p
1000p

Post »

Iza zapominam ją podlewać;DDD rośnie w najbardziej nasłonecznionym miejscu i może dlatego :D
ogródeczek
storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”