Zielone życie Asiuli13
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaka piękność! Te kolory. Te wzory. Cudna jest
U nas nie ma tesco w pobliżu
Niech nadal tak pięknie rośnie 
No widzisz, od Ani kawałek, ode mnie kawałek i uzbierasz zieloną marantę
No widzisz, od Ani kawałek, ode mnie kawałek i uzbierasz zieloną marantę
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
Asiu calathea wypasiona
bardzo podobają mi się te roślinki,ale nie mam ani jednej z tego gatunku aaaaa mam 1 od grazynarosa22
Maranty cudne tak jak i alokazja.U mnie alokazja szykuje się do wypuszczenia listka,bo po kwitnieniu wegetowała
i rozwija się listek u alokazji,z której myślałem,że nic już nie będzie.. 
Maranty cudne tak jak i alokazja.U mnie alokazja szykuje się do wypuszczenia listka,bo po kwitnieniu wegetowała
- asiula13
- 1000p

- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu - gdyby się dało jakoś to załatwić to mogłabym Ci kupić - są po 7,45 zł
dziękuję i już się cieszę na Marantę zieloną.
Miro tak jak już pisałam Kasi - niech się rozrosną to będziemy się dzielić
gratuluję liści u Alokazji - to kapryśnice ale za to jakie ładne - u mnie podlewam tak, że mają cały czas mokrą ziemię i to im widać służy
dziękuję i już się cieszę na Marantę zieloną.
Miro tak jak już pisałam Kasi - niech się rozrosną to będziemy się dzielić
gratuluję liści u Alokazji - to kapryśnice ale za to jakie ładne - u mnie podlewam tak, że mają cały czas mokrą ziemię i to im widać służy
Asia to jak Ci się rozrosną to się podzielimy.Ja będę szukał takich jakich Ty nie masz..
Faktycznie alokazje są kapryśne,ja zraszam je codziennie,staram się żeby miały cały czas wilgotną ziemię..Zauroczyły mnie alokazje i mam już małą rodzinkę..
Obecnie są w trakcie wypuszczania pierwszych listków w moim domu,bo jak je dostałem to wszystkie listki zżółkły.Mam nadzieję,że nie będą zbyt kaprysiły u mnie

Faktycznie alokazje są kapryśne,ja zraszam je codziennie,staram się żeby miały cały czas wilgotną ziemię..Zauroczyły mnie alokazje i mam już małą rodzinkę..
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu, ślicznie dziękuję, ale szkoda pakować taki okaz i słać PP, bo on na duży wygląda i obawiam się, ze mógłby nie dojść równie piękny. Mam nadzieję, że spotkam i ja taką odmianę
i mam nadzieję, że za taką cenę 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
Ja nadal poza granicami...Sam też myślę jak to zwieźć,ale powoli,po troszku dam radę..asiula13 pisze:oj Mirku nie ma sprawypowiem Ci jednak że w Polsce można dostać marantowate w całkiem dobrej cenie
czasem przesyłka większej sadzonki wychodzi drożej
a Ty jak? nadal poza granicami kraju? jak tak oglądam Twoje zielone to zastanawiam się jak Ty to wszystko zwieziesz do Polski?
![]()
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Po prostu piękne wszystkie nowości, a przedszkole ogromne. Psiak uroczy poproszę o głaskanie ode mnie 
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1