Mój ogród - RoksiSK
-
Grzegorz B
Agnieszko piękne roślinki, a hortensja wspaniała
A co to za piękne kolorowe kwiaty na pierwszych zdjęciach.
Czyżby jakieś pelargonie. Jeszcze takich nie widziałem.
Widzę oczko wodne. Uwielbiam takie wodne zbiorniczki. Twoje jest wspaniałe. Świetny pomysł z tymi kamiennymi wysepkami. Od kiedy je masz
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Krzysia. Piszę to mając nadzieję, że już wszystko jest ok.
A co to za piękne kolorowe kwiaty na pierwszych zdjęciach.
Widzę oczko wodne. Uwielbiam takie wodne zbiorniczki. Twoje jest wspaniałe. Świetny pomysł z tymi kamiennymi wysepkami. Od kiedy je masz
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Krzysia. Piszę to mając nadzieję, że już wszystko jest ok.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko wybór pelargonii prześliczny.
Co dalej z oczkiem, bo chyba bez roślin nie zostawisz? Zdradź tajemnicę, jak chcesz dalej je urządzać, bo na pewno masz jakieś plany.
Tak myślę, niby nie ma niebieskich hortensji, ale sam kwaśny torf nie powoduje zmiany koloru jej kwiatów. Może Ty masz taki unikat, czyli naprawdę niebieską hortensję.
Co dalej z oczkiem, bo chyba bez roślin nie zostawisz? Zdradź tajemnicę, jak chcesz dalej je urządzać, bo na pewno masz jakieś plany.
Tak myślę, niby nie ma niebieskich hortensji, ale sam kwaśny torf nie powoduje zmiany koloru jej kwiatów. Może Ty masz taki unikat, czyli naprawdę niebieską hortensję.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie Agnieszko ,wspaniała jest Twoja hortensja ,ma cudowną błękitną barwę.
A oczko rewelacja

A oczko rewelacja
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Wreszcie znalazłam chwilkę. W weekend miałam mnóstwo pracy
Z Krzysiem już lepiej.
Te kwiaty na pierwszych zdjęciach, to pelargonie angielskie. Kupiłam je w tym roku i mam nadzieję, że uda mi się je przechować, tak aby w następnym roku też zakwitły
A oczko ...
Na zdjęciu na szczęście lepiej wygląda niż w rzeczywistości
Ma już 4 lata i miałam je zmodernizować w tym roku, ale z braku czasu odkładam tą kwestię na rok przyszły. Roślinek nie wkopywałam i rybek też tam nie mam , bo jest bardzo płytkie. Za to codziennie odbywa tam kąpiele mój piesek
Co do hortensji, to może mam jakąś nietypową
Te obok podsypałam też torfem i są różowiutkie :P Ale za to jest ładny kontrast.
Rózowe hortensje zaczęły już kwitnąć. Muszę porobić zdjęcia - może znajdę chwilkę wieczorem...
Dziękuję serdecznie za odwiedziny. Pozdrawiam cieplutko!!!
Z Krzysiem już lepiej.
Te kwiaty na pierwszych zdjęciach, to pelargonie angielskie. Kupiłam je w tym roku i mam nadzieję, że uda mi się je przechować, tak aby w następnym roku też zakwitły
A oczko ...
Co do hortensji, to może mam jakąś nietypową
Rózowe hortensje zaczęły już kwitnąć. Muszę porobić zdjęcia - może znajdę chwilkę wieczorem...
Dziękuję serdecznie za odwiedziny. Pozdrawiam cieplutko!!!
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z reanimacji powojnika cieszę się chyba bardziej, niż Ty, bo to oznacza, że i dla mojego jest jakaś nadzieja 
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."