Fuksje wszystkie lubię -kolejna moja choroba
Ogród Babopielki r.2009
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Bożenko, pozachwycałam się Twoimi hortensjami. Masz takie dorodne te krzewy, że tylko zazdrościć.
Mnie ostatnio wzięło na hortensje bukietowe. Muszę stwierdzić, ze strasznie na nie zachorowałam. Co róż to nową nabywam nową odmianę, tylko, że jeszcze nie widać ich piękna, bo to jeszcze maluszki. Jak długo trzeba czekać, na w miarę ładnego krzaka?
Mnie ostatnio wzięło na hortensje bukietowe. Muszę stwierdzić, ze strasznie na nie zachorowałam. Co róż to nową nabywam nową odmianę, tylko, że jeszcze nie widać ich piękna, bo to jeszcze maluszki. Jak długo trzeba czekać, na w miarę ładnego krzaka?
- harwi

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki no troszkę można faktycznie. Ale dzięki temu namierzyłam go i poczytałam. "Ta odmiana wyhodowana została dopiero parę lat temu w USA i na naszym rynku jest to zupełna nowość."harwi - to jest Słoneczniczek Loraine Sunshine (język sobie można połamać na tych nazwach Shocked ) Laughing
-
x-d-a
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A dzieli!Babopielka pisze:
Iza (chatte)jaka szczera Barbulą dzieli![]()
Piekna kolekcja fuksji! A ta biala ketmia to jakis mutant!
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- MiCz
- 200p

- Od: 15 cze 2007, o 15:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rety!!!Dawno nie byłam na forum(z różnych względów) a z przyjemnością zwiedzałam Twój ogród. Ale dzisiaj...ślęczę już którąś godzinę i nadrabiam zaległości. Przepięknie w tym ogrodzie! Bardzo mnie zainteresowała biała rabata, też kiedyś tworzyłam jednokolorwe rabaty.Czasami dodawałam do białego niebieski akcent i dość ciekawie to wyglądało. Naprawdę prześliczny ogród.
Mirka
Mirka
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Bożenko, jeszcze raz dziękuję za bardzo serdeczne przyjęcie, pokazanie nam Twojego pięknego ogrodu i cudownych roślin. Oczarowały mnie Twoje zakątki, iglakowy, jadalny, rabaty tematyczne, żywopłot z ligustra własnego chowu. Mieszkasz w pięknym miejscu i jeszcze dbasz o to, by było wokół pięknie. Pozdrawiam też całą sympatyczną rodzinę 
Wituś po przyjeździe od Ciebie spał nam pięknie całą noc po raz pierwszy w swoim życiu
Dziękuję też za roślinne prezenty.
A ja też świetnie spałam po rokitnikowej naleweczce. Mniam, mniam
Wituś po przyjeździe od Ciebie spał nam pięknie całą noc po raz pierwszy w swoim życiu
Dziękuję też za roślinne prezenty.
A ja też świetnie spałam po rokitnikowej naleweczce. Mniam, mniam
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O kurcze, ale widoczki
przez te Twoje hortensje znowu będę chora
Języczka rzeczywiście fajna, a moją znowu przesadziłam i poobcinałam do zera...albo, albo, już nie mam do niej siły
Koniecznie musisz przyjechać...poprzesadzałam niektóre krzewy, ale sama musisz ocenić, bo może znowu będzie za blisko

Języczka rzeczywiście fajna, a moją znowu przesadziłam i poobcinałam do zera...albo, albo, już nie mam do niej siły
Koniecznie musisz przyjechać...poprzesadzałam niektóre krzewy, ale sama musisz ocenić, bo może znowu będzie za blisko
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki