w tym roku w ogóle widzę, że robią karierę w ogrodach forumowiczów
 w tym roku w ogóle widzę, że robią karierę w ogrodach forumowiczów  maju, jeśli sąsiad odstąpi Ci część ogrodu, to podaj mi metodę negocjacji
 maju, jeśli sąsiad odstąpi Ci część ogrodu, to podaj mi metodę negocjacji   zastosuje na swoim
 zastosuje na swoim  

mariasen pisze:
Iga, teraz dostałam tyle takich pięknych roślin, jestem zachwycona. Przypominają mi się czasy kiedy z wielkim trudem zdobywałam rośliny, które później ktoś mi wykradał z działki pracowniczej. Mieszkałam wtedy w bloku i miałam małe dzieci więc nie mogłam sobie pozwolić na duże czy drogie zakupy. Teraz można kupić takie piękności o jakich kiedyś nawet się nie śniło.

tak serio, to sobie tak kiedyś myślałem, że może czas na zmiany i większy ogród, ale przenieść to co mam byłoby trudno, no ale jednak jest to możliwe, więc zobaczymy
 tak serio, to sobie tak kiedyś myślałem, że może czas na zmiany i większy ogród, ale przenieść to co mam byłoby trudno, no ale jednak jest to możliwe, więc zobaczymy  teraz magnolia do przesadzenia to byłoby logistyczne zadanie roku
 teraz magnolia do przesadzenia to byłoby logistyczne zadanie roku  musiałbym sąsiadów płoty rozebrać i fadromą chyba wjechać
 musiałbym sąsiadów płoty rozebrać i fadromą chyba wjechać