Ogród Moni cz.2
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Othello mam w miejscu słonecznym od ok.13.00 do wieczora i nie zauważyłam nic niepokojącego, ale wokół jest jeszcze kilka innych roślin (liliowce, róża na pniu i dalie) i może one nieco łagodzą słońce i rzucają cień
Nie zaobserwowałam go nigdy w pełne południe, czy rośliny go zasłaniają, czy nie
Inna sprawa, że jest jeszcze młody - dopiero od ubiegłego roku, więc nie urósł na tyle wysoko, żeby być narażonym na prażące słońce z każdej strony 
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu,aby upewnić się co do róży Othello,prosiłabym Cię o zerknięcie do mojego wątku,gdzie są zdjęcia 
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Nie taka piękna jak Twoja.Rozpoznałam dzięki Twoim zdjęciom.Jeszcze raz duża buźka.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
Monisiu dawno u Ciebie nie byłam ale jak usiadłam od 1 postu wszystko obejrzałam rzeczywiście różyce masz zachwycające ilośc odmian oszałamia. Najbardziej wpadła mi w oko Fellowship pomarańczowa, mogłabys wstawic jej jeszcze jakieś fotki i cos bliżej napisać, to wielkokwiatowa czy rabatówka jak wysoka rośnie ....
z góry dziękuję za odpowiedż

- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie
Wróciliśmy ponownie z krótkiego wypoczynku w Zakopanem.
To będzie pamietny wyjazd :-? Droga w kierunku Tatr była tak zakorkowana, że zamiast jechać 1,5 - 2h, jechaliśmy ponad 5 godzin
Myślałam, że orła wywinę w tym samochodzie

Oprócz spacerów, podziwiania pięknej panoramy gór, miłego spędzania czasu w doborowym towarzystwie, tradycyjnie wygłaskałam wszystkie szczeniaki pod Gubałówką

pokusiło mnie nawet, żeby wejść do potoku i wyjąć z niego kamyczek na pamiątkę

Nie mogło zabraknąć kwiatów - tym razem leśne dzwonki

Piękne widoki gór, atmosfera Podhala dodała nam świeżej energii - potrzebna będzie i to baaaardzo, bo mamy trochę spraw budowlanych na głowie w najbliższym czasie

Wróciliśmy ponownie z krótkiego wypoczynku w Zakopanem.
To będzie pamietny wyjazd :-? Droga w kierunku Tatr była tak zakorkowana, że zamiast jechać 1,5 - 2h, jechaliśmy ponad 5 godzin

Oprócz spacerów, podziwiania pięknej panoramy gór, miłego spędzania czasu w doborowym towarzystwie, tradycyjnie wygłaskałam wszystkie szczeniaki pod Gubałówką

pokusiło mnie nawet, żeby wejść do potoku i wyjąć z niego kamyczek na pamiątkę

Nie mogło zabraknąć kwiatów - tym razem leśne dzwonki

Piękne widoki gór, atmosfera Podhala dodała nam świeżej energii - potrzebna będzie i to baaaardzo, bo mamy trochę spraw budowlanych na głowie w najbliższym czasie