Mój ogródek - KarolinaL
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Całkowicie się z tobą zgadzam, taka pogoda mnie wykańcza a co dopiero rośliny. U mnie też wygląda to jak jesień - wiatr, liście lecą / jeszcze zielone/ deszcz, całe szczęście że podobno grzyby zaczęły mocno rosnąć . Weekend będzie pod znakiem prawdziwka. Już mi ślinka cieknie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
------------------------------------------------------KarolinaL pisze: dzisiaj w ogrodzie słyszałam odgłosy rozmowy mniej więcej takie: "No co jest? Miało być lato!", "No własnie, do stu ślimaków! Zimno mi w płatki jak nie wiem!", "Ja z tym pąkiem to jeszcze zaczekam..." - to kwiatki gadały między sobą, a cóż ja mogłam im odpowiedzieć?![]()
OJ, Kochaaana...to chyba wcześniej się działo ! ;:126 Skoro Ty takie rozmowy słyszysz, to z Ciebie jakaś florystyczna wersja dr Dolittle .
Grażynko, proszę bardzo - grzybki!

Ewelinko, wystarczy tylko wyjść do ogrodu, wyciszyć się i... SŁUCHAĆ... A swoją drogą kieliszek np. białego winka przed takim wyjściem doskonale wyostrza słuch
Na dworze szaro i wietrznie, ale trochę optymizmu zawsze się w ogródku znajdzie. Rozwar, winogronka (pojemy ich w tym roczku, pojemy
) i języczka.

Ewelinko, wystarczy tylko wyjść do ogrodu, wyciszyć się i... SŁUCHAĆ... A swoją drogą kieliszek np. białego winka przed takim wyjściem doskonale wyostrza słuch
Na dworze szaro i wietrznie, ale trochę optymizmu zawsze się w ogródku znajdzie. Rozwar, winogronka (pojemy ich w tym roczku, pojemy

- kogra
- Przyjaciel Forum

Karolinko - te grzybki to chyba nie bardzo się nadają do zjedzenia ale winko - owszem , owszem...
..ha, ha, ha !
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Pierwsze przypomina mi mekonopsa a drugie to chyba pysznogłówka . Ale mogę się mylić.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum

Też myślałam o jeżówce ale wydawało mi się że to byłoby zbyt proste. Ten pierwszy ma taki "lniany " kolor, szkoda że nie widać listka bo to pomogłoby w rozwiązaniu tej zagadki.
No brawo ! To rzeczywiście dobra zagadka.
No brawo ! To rzeczywiście dobra zagadka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No proszę jaki był fajny konkurs :P A czy nagrody były przewidziane? :P
:P
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki