Oj chyba przez deszcze, bo jak raz je położyło tak już nie wstałyapus pisze:ariel pisze:Gratuluję godecji, moja się płoży:x
A może to jakaś odmiana płożąca? ;)
U mnie część jest "przytłoczona" do ziemi, ale to chyba wina ulewnych deszczów...
 Ale wydaje mi się też, że wybujały trochę
 Ale wydaje mi się też, że wybujały trochę 

.  Przepięknie wygladają w większej grupie !
 .  Przepięknie wygladają w większej grupie ! 

Przede wszystkim zazdroszczę takiej dużej działki, a w dodatku wśród pól i lasów, ja teeeż chcęęęę!
  Przede wszystkim zazdroszczę takiej dużej działki, a w dodatku wśród pól i lasów, ja teeeż chcęęęę!  Gdybym miała taki teren, to też na pewno część zostawiałabym "na dziko" z konieczności, czy nie. Skalniak wygląda fantastycznie, a jeśli chcesz oddać każdą ilość kamieni, to może prześlesz mi trochę pocztą, hę?
 Gdybym miała taki teren, to też na pewno część zostawiałabym "na dziko" z konieczności, czy nie. Skalniak wygląda fantastycznie, a jeśli chcesz oddać każdą ilość kamieni, to może prześlesz mi trochę pocztą, hę?  

zawsze marzyłam o takiej działce, ale teraz przy tych cenach to już chyba tylko wygrana w totka by mi pomogła spełnić to marzenie
  zawsze marzyłam o takiej działce, ale teraz przy tych cenach to już chyba tylko wygrana w totka by mi pomogła spełnić to marzenie