A laurowiśnię może trzeba okryć na zimę? Sama muszę doczytać, bo mój jednobadylowiec dopiero tegoroczny...
Ogród Asi
Gośka dzięki, moja laurowiśnia w zimie otulona jest 3krotnie w agrowłókninie i ciągle przemarza(znaczy 2 zimę).
Widziałam kiedyś zimą w ogrodniczym, że iglaki były pozawijane w folię bąbelkową, chyba w tym roku spróbuję.
Widziałam kiedyś zimą w ogrodniczym, że iglaki były pozawijane w folię bąbelkową, chyba w tym roku spróbuję.
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
Szkodzi roślinom w zimie głównie zimy,mroźny wiatr(podobno bardziej niż sam mróz), wydaje się, że folia dobrze chroni od wiatru
Ja i tak spróbuję tej zimy(nic nie mam do stracenia i tak w potrójnej włókninie zawsze mi marźnie), zostawię od góry szparę dla wentylacji i zobaczymy
Ja i tak spróbuję tej zimy(nic nie mam do stracenia i tak w potrójnej włókninie zawsze mi marźnie), zostawię od góry szparę dla wentylacji i zobaczymy
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
vita
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Pięć żuraweczek? W sam raz na dobry początek! Jak się zadomowią zaczynają niezwykle pięknieć.
Zabawne, jak przewidujesz ich zakupy w....przyszłości. Godna podziwu dyscyplina. A jak ma się sprawa z różami?
Pamiętam, że planowałaś kupić kilka krzewów? Zaraz pojawią się w sprzedaży...Taras robi wrażenie!!!
Tak samo jak i Twój ogród

Zabawne, jak przewidujesz ich zakupy w....przyszłości. Godna podziwu dyscyplina. A jak ma się sprawa z różami?
Pamiętam, że planowałaś kupić kilka krzewów? Zaraz pojawią się w sprzedaży...Taras robi wrażenie!!!
Tak samo jak i Twój ogród
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Asiu mnie też ten taras zachwycił:) z czego ta podłoga jest zrobiona?
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "