wróciłam z wojaży i wpadam się przywitać
Kolorowy ogród Geni- cz.8
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu w końcu jesteś .kubanki pisze:Geniu,
wróciłam z wojaży i wpadam się przywitaćU Ciebie widzę wciąż nowe kwiaty. Ja jednak żałuję, że liliowce się skończyły. Dziś zakwitł ostatni z moich
Jedyne co mnie pociesza, to to, że w przyszłym roku będzie ich dużo więcej.
A co do nowych kwiatów to wydaje mi się że wciąż te same no i o już prawie koniec ,u mnie też liliowce kończą kwitnienie ,zostały już tylko takie ostatnie i trzeba będzie czekać cały rok .
Aniu a zawilce to ja Ci dałam ? bo teraz one pięknie kwitną .
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jak popatrzyłem wczoraj na swój ogródek, gdzie jest prawie wyłącznie zieleń, to skojarzył mi się od razu "Kolorowy Ogród". Jakże różne mamy te działeczki...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Krzysiu nie przesadzaj u mnie też już nie taki kolorowy ,oczywiście samej zieleni to jeszcze nie mam ale więcej koloru by się zdało i właśnie siedzę i główkuję co zrobić żeby w przyszłym roku o tej porze było jeszcze więcej koloru .bishop pisze:Jak popatrzyłem wczoraj na swój ogródek, gdzie jest prawie wyłącznie zieleń, to skojarzył mi się od razu "Kolorowy Ogród". Jakże różne mamy te działeczki...
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przyznam szczerze, że nie rozumiem tego stwierdzenia "jeszcze więcej" 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Dostałam od Ciebie piękną kępę zawilca, który kwitł wiosną na biało z żółtym środkiem i chyba dwie kępki takiego, który ma teraz pąki. Jeszcze nie wiem co z niego wyjdzie, pewnie za kilka dni się okaże. Nie mogę się doczekać.e-genia pisze: Aniu a zawilce to ja Ci dałam ? bo teraz one pięknie kwitną .
Lada dzień zakwitną też canny, jedna kwitła przed moim wyjazdem, ale akurat były ulewy i nie prezentowała się najładniej, bo ulewa zniszczyła jej płataki