. Posadzone byly w kwiwtniu , moze przez to że sie jeszcze nie zakorzeniły dobrze ?
 . Posadzone byly w kwiwtniu , moze przez to że sie jeszcze nie zakorzeniły dobrze ? A 2 rabatkę przy domu , tą falowana to mogę wiecej poszeżyć, tam są juz 3 dość duże róże , mam tam liliowce i irysy, wiec róz to sie pare piennych zmieści najwyżej
 .
 . Na nowej działce , miejsce dla dzieci ?

. Ja sie nie ożenię... Rodzice troche nie pomyśleli , że za bardzo nie naszaleję na tych 8 arach.. Jeszcze chcą z garazu w domu zrobic pokój , a garaż osobno...
  . Ja sie nie ożenię... Rodzice troche nie pomyśleli , że za bardzo nie naszaleję na tych 8 arach.. Jeszcze chcą z garazu w domu zrobic pokój , a garaż osobno...   . Ja na to niepozwolę.. Kiedys mam nadzieję , że sie dorobie , to dokupie drugie tyle działki , bo jest jak.. , o ile ktoś wcześniej nie kupi.. , ale jest tez możliwość z innej strony tylko będzie droga osiedlowa..
 . Ja na to niepozwolę.. Kiedys mam nadzieję , że sie dorobie , to dokupie drugie tyle działki , bo jest jak.. , o ile ktoś wcześniej nie kupi.. , ale jest tez możliwość z innej strony tylko będzie droga osiedlowa..   . Ale sie rozpisałem nie na temat
  . Ale sie rozpisałem nie na temat   .
  .

To prawdziwa kolekcja
 To prawdziwa kolekcja  

.
  . .
 . 

.
 .