Konkurs AF czerwiec 07
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Priamie, Elizabetko, Amlosko, Leo - Dziękuję Wam bardzo za sympatyczne słowa
Priam to nawet dwa razy już w tym wątku gratulował
To pewnie przez to moje 2 in 1

Amlosku, wiesz... ja wnioskowałam u Adminka o samochód, ale on coś nie chciał współpracowaćAmlos pisze:
Ps. Wnioskuję o opryskiwacz duży i mały ...he, he ..

- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziś dostarczono przesyłkę w postaci opryskiwacza Profession 12 PLUS Marolexu 
Akurat tak się złożyło, że miałam dziś dzień spędzony poza domem. Po powrocie zastałam mojego "M" z nową "zabawką" (znaczy się opryskiwaczem ;-)). Zapytałam go co myśli o tym opryskiwaczu a on powiedział: "ten kto projektował ten opryskiwacz dokładnie wiedział co robi - sprzęt jest GENIALNY!!"
No to skoro mój "M" tak twierdzi to tak musi być w rzeczywistości
Bardzo dziękuję Adminkowi za konsultacje i porady odnośnie wyboru!!
Firmie MAROLEX dziękuję za wysokiej klasy opryskiwacz, który będzie mi służył przez bardzo, bardzo długie lata
p.s. KaRo wiedziała co robi pisząc "MAROLEX to jest to" w http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=4883

Akurat tak się złożyło, że miałam dziś dzień spędzony poza domem. Po powrocie zastałam mojego "M" z nową "zabawką" (znaczy się opryskiwaczem ;-)). Zapytałam go co myśli o tym opryskiwaczu a on powiedział: "ten kto projektował ten opryskiwacz dokładnie wiedział co robi - sprzęt jest GENIALNY!!"
No to skoro mój "M" tak twierdzi to tak musi być w rzeczywistości

Bardzo dziękuję Adminkowi za konsultacje i porady odnośnie wyboru!!

Firmie MAROLEX dziękuję za wysokiej klasy opryskiwacz, który będzie mi służył przez bardzo, bardzo długie lata

p.s. KaRo wiedziała co robi pisząc "MAROLEX to jest to" w http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=4883