Gabrysiu na pewno wiosną w dobrze zaopatrzonym sklepie ogrodniczym kupisz ich cebulki, ja na wiosnę widziałam w Krakowie, są droższe, ale warto. Ja tego roku nie miałam czasu powbijać palików i ich powiązać, pomimo głębokiego sadzenia, pokładają się , jak zaczęło przybywać dużo kwiatów na łodydze, a naprawdę jest ich bardzo dużo, na niektórych ponad 20.
Aniu Kwitną w jednym czasie bo je sadziłam w tym samym dniu. Sadząc zrobiłam błąd posadziłam je wśród liliowców, teraz zasłoniły mi je
 . W przyszłym roku posadzę w zupełnie innym miejscu na osobnej rabatce. Nie posadzę już takiej ilości ziemniaków, pomimo że są bardzo ładne i przede wszystkim smaczne. Chcieliśmy sprawdzić co ta ziemio- piasek jest warta, wszystko jest w porządku jak co pewien czas popaduje deszczyk. Ostatnio jest bardzo sucho ,aż żal patrzeć jak wszystko więdnie, nie jestem w stanie roślinek dokładnie popodlewać.
 . W przyszłym roku posadzę w zupełnie innym miejscu na osobnej rabatce. Nie posadzę już takiej ilości ziemniaków, pomimo że są bardzo ładne i przede wszystkim smaczne. Chcieliśmy sprawdzić co ta ziemio- piasek jest warta, wszystko jest w porządku jak co pewien czas popaduje deszczyk. Ostatnio jest bardzo sucho ,aż żal patrzeć jak wszystko więdnie, nie jestem w stanie roślinek dokładnie popodlewać.Dzisiaj z synem robiliśmy zdjęcia dalii, zapraszam jutro, myślę ,że uda mi się je umieścić.

ale  mieczyki ,ja miałam ale w tym roku zrezygnowałam bo  mimo że je wiązałam do palików i tak się łamały .Ale chyba znów posadzę na wiosnę bo są śliczne ,i tyle masz kolorów.Super
 ale  mieczyki ,ja miałam ale w tym roku zrezygnowałam bo  mimo że je wiązałam do palików i tak się łamały .Ale chyba znów posadzę na wiosnę bo są śliczne ,i tyle masz kolorów.Super