Mój ogród - eukomis cz.2
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu cieszę się razem z toba ,ze będziesz miała kolorowo.jak mi się rozrosną liliowce to się podziele a mam chyba ze 30szt, ale jeszcze większość nie kwitła w tym roku, mogę mieć nawet kilka z tych samych kolorów bo kupowała po terminie sadzenia na wyprzedaży w zeszłym roku w Florexpolu ,torebki były już w większości porozrywane i pomieszane.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Juz będę pamietac: Lisimachia cletroides to tojesc orszelinowata
Orocz tego co wymienilas, mam jeszcze galazki do ukorzenienia ;) Dobrze, ze nie dalam sie namowic na to male cos skalniakowate
Widze, ze nie ma innej mozliwosci, tylko moj miniaturowy warzywnik musi sie jeszcze skurczyc, przynajmniej na jakis czas
Halinko, gdzie masz te liliowce?
Nie widzialam ani jednego! 

Orocz tego co wymienilas, mam jeszcze galazki do ukorzenienia ;) Dobrze, ze nie dalam sie namowic na to male cos skalniakowate

Halinko, gdzie masz te liliowce?

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Halinko,dziękuję i oczywiście poczekamy aż sie rozkrzewią liliowce a ten ostatni co zaprezentowałaś to istne cudo krem-lila-zielen.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Halinko w przysz łym roku skuś się na pszczyńską odmianę pełnych surffini też ładnie kwitną a liliowe pachną .Poza tym będzie bliżej niż do Oświęcimia. 

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Halinko podziwiam zawsze Twoje balkonowce,chociaż mam dłuuuuuugi balkon ,to nie mam na nim kwiatów,oprócz badyli wisterii,bo wydaje mi się,że jestem nesystematyczna w podlewaniu i uschłyby na wiórek.Powiedz praktycznie jak ukorzeniasz gałązkę hortensji,bo mam taką o dwukolorowych liściach i można ją rozmnożyc a nie wiem jak.Szybko rozkwitły Ci szarłaty,moje jeszcze rosną.