Ogród kociej rodziny ;)
Ponieważ mam chwilkę bo opóźnienie w wyjeździe (znajomi z którymi jedziemy i mieli po nas przyjechać mieli stłuczkę) pokażę parę fotek nowych nabytków 
Miniaturka na pniu

Tak sobie rośnie z Cardinalem H

Moja nowa miłość - nabytek ze szkółki - Cardinal Hume - aksamitny, bordowoczerwono- purpurowy, cieniowane platki, podobno zamyka płatki na noc i...pachnie
[/quote]
Myriam na pniu - pachnie przepięknie

Scarlet Meidiland, na trzecim zdjęciu widoczek z moim czerwonym kącikiem, w którym króluje teraz różyczka

Bonica i różowo-biała róża, której nazwy nie pamiętam oraz Super Excelsa/Super Dorothy?

Miniaturka na pniu

Tak sobie rośnie z Cardinalem H

Moja nowa miłość - nabytek ze szkółki - Cardinal Hume - aksamitny, bordowoczerwono- purpurowy, cieniowane platki, podobno zamyka płatki na noc i...pachnie
[/quote] Myriam na pniu - pachnie przepięknie

Scarlet Meidiland, na trzecim zdjęciu widoczek z moim czerwonym kącikiem, w którym króluje teraz różyczka

Bonica i różowo-biała róża, której nazwy nie pamiętam oraz Super Excelsa/Super Dorothy?

- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pełne uroku róże zachwyciły mnie. Moje w tym roku to takie bidulki. A kociaki wspaniałe. Mają fantastyczy kolor sierści.Ja mam dwa psiaki z sierocińca, kundelki, ale chciałabym wziąć jeszcze 2 kotki-rodzeństwo. Marzą mi sie rude. Na razie nie moge, ale to inna i długa historia. pozdrawiam, pa ;:54
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Myślałam o tym cudeńkuAnniaJ pisze:DziękujęMasz, Safiori, na myśli Ofkę z avatarka?
Makaranta to nazwa hodowli![]()
a przy okazji aż się zdziwilam że mój Pafnucy jest u ciebie w ogrodzie