Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz.4
Gabrysiu doskwiera Ci coś?A zdjęcia rzeczywiście piękne no ale Ty zawsze takie nam prezentujesz,czy to za dnia czy nocą robione.A kwiatków co Ci się nie podobają to wykopuj tylko w moja stronę.Pozdrowienia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabi co Ty chcesz wyrzucać ;:78 jak już Ci się miejsce pod płotem skończyło to wiesz-ja jeszcze do swojego płota nie doszłam
Coraz bardziej lubię foty nockowe..ale tez mam problem z ustawieniem aparatu i wiele fotek ląduje w koszu
Nie mam jakoś czasu poszperać w funkcjach ustrojstwa
Gabi wymyśliłaś szałwię argentyńską a google nie mają opisu tej rośliny, albo ja nie umiem znaleźć..dowiedziałam się, że jest zwana inaczej kolumbijską. Może wiesz coś więcej na jej temat?
Coraz bardziej lubię foty nockowe..ale tez mam problem z ustawieniem aparatu i wiele fotek ląduje w koszu
Gabi wymyśliłaś szałwię argentyńską a google nie mają opisu tej rośliny, albo ja nie umiem znaleźć..dowiedziałam się, że jest zwana inaczej kolumbijską. Może wiesz coś więcej na jej temat?
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Boguśko, to tylko kilka kwiatów dostąpiło tego zaszczytu...bogusia177 pisze:Fajnie pokazałaś Gabryśko swoje kwiaty nocą ,![]()
Widzę, że mamy tą samą dalię ---ale jej już nie mam od Ciebie
ta ostatnia .![]()
jakoś mie od wczoraj słaboty wzięły że mi się nie chce na kompie siedzieć
-pielgrzymka ,a jak Ty ze zdrowiem
Wiem że masz taką dalię... widziałam...
A tak w ogóle, to po co Ty chcesz siedzieć na tym kompie ?
To już krzesło Ci nie wystarczy ?
A ze zdrowiem różnie... raz lepiej, raz gorzej...
Aniu, trochę tak... ale przejdzie...an-ka pisze:Gabrysiu doskwiera Ci coś?A zdjęcia rzeczywiście piękne no ale Ty zawsze takie nam prezentujesz,czy to za dnia czy nocą robione.A kwiatków co Ci się nie podobają to wykopuj tylko w moja stronę.Pozdrowienia.
Aniu, z tuberozy na pewno zrezygnuję, bo nie kwitnie już trzeci rok.
A ja takich kwiatów nie lubię.
Jednej karpy dalii też chyba się pozbędę, bo jak podzielę jedną to znowu będą dwie...
Jeśli jeszcze coś bym wyrzucała, to oczywiście powiadomię...
Dorotko, a ja nawet nie zwróciłam uwagi na księżyc...korzo_m pisze:Gabrysiu zdjęcia robione nocą też piękne, księżyc okrągły to znak ,że mamy wypoczywać , a nie kopać w ziemii![]()
Zrobiłam fotkę i już...
Dzięki że zaglądasz do mnie...
Maryniu, dziękuję i Tobie za wizytę, i oczywiście zapraszam znowu.marpa pisze:Obejrzałam u Ciebie Gabrysiu piękne zdjęcia fantastycznego ogrodu!!!.Miło spędziłam czas.!Piękno i różnorodność u Ciebie!
Maryna. ;:8
Judi, ze mną jest tak samo...judyta pisze:Gabi co Ty chcesz wyrzucać ;:78 jak już Ci się miejsce pod płotem skończyło to wiesz-ja jeszcze do swojego płota nie doszłam![]()
Coraz bardziej lubię foty nockowe..ale tez mam problem z ustawieniem aparatu i wiele fotek ląduje w koszuNie mam jakoś czasu poszperać w funkcjach ustrojstwa
![]()
Zrobię ze sto zdjęć, a do pokazania nadaje się tylko połowa ...
Szałwii nie wymyśliłam... ja ją miałam jeszcze w zeszłym roku...
Zresztą odpowiedziałam Ci już w Twoim wątku.
Kurcze... chyba muszę zrobić przegląd roślin które miałam a których już nie mam...
Nazbierało by się tego sporo...
JolantaGraj pisze:Rewelacyjne te nocne fotki , a dalie twoje i sąsiadki niezwykle urodziwe .
Jolu, dziękuję...
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabisiu, piękne dalie, szczególnie te Twoje. I rudbekie ślicznie Ci obrodziły. U mnie są dość mizerne w tym roku. Może zaGabriela pisze:I jeszcze kilka zdjęć...
sucho i za gorąco dla nich, albo już czas na rozsad kęp.
Czy Ty twoje rozsadzasz? Moje mają już trzy lata i jak dotąd pięknie kwitły.
Powiedz mi, czy to jest biała asklepiada na tym zdjątku?
Buziaczki
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gabrysiu
Twój pomocnik przebija wszystkie kwiaty,moje wnuki jak są u mnie też lubią latać po ogrodzie na bosaka a później mamusie się złoszczą,że nie mogą domyć nóg a ja ich wręcz zachęcam do takiego latania
co prawda moje wieczorem nogi mają jak z kopalni,bo na samym trawniku nikt by ich nie utrzymał.Twój jeszcze mały to pewno i "grzeczny".Śliczny wnusio
Milutkiego dnia
Twój pomocnik przebija wszystkie kwiaty,moje wnuki jak są u mnie też lubią latać po ogrodzie na bosaka a później mamusie się złoszczą,że nie mogą domyć nóg a ja ich wręcz zachęcam do takiego latania
Milutkiego dnia
Gabrysiu miłego wekendu i cieszę się,że będziesz kwiaty ,które Ci się znudziły ,przekazywała w moją stronę.Wnuczek jak cherubinek ,no zazdroszczę takiego malucha.(moja wnusia to już panienka).Całuski.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gabi pomocnik wspaniały, a ile roboty pewnie zrobi w ogródku
Jest uroczy
Widzę, że masz mój ukochany kolorek pelargonii, ja się pozbyłam większości barw, pozostawiłam tylko taką i deko ciemniejszą czerwień. Tak jest już kilka lat, ale przyznam szczerze, że w tym roku troszkę sie złamałam i zamieniłam się na kilka sadzonek ślicznego rózu
Widzę, że masz mój ukochany kolorek pelargonii, ja się pozbyłam większości barw, pozostawiłam tylko taką i deko ciemniejszą czerwień. Tak jest już kilka lat, ale przyznam szczerze, że w tym roku troszkę sie złamałam i zamieniłam się na kilka sadzonek ślicznego rózu
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Gabrysiu nie ma to jak kawał chłopa w ogródku,podleje kwiaty i coś przekopie, jest bardzo słodki. Gabrysiu nie masz czasem rubekię tej ciemno brązowej ,o dużych kwiatach. Potrzebowałabym nasionka , bo kupione ze sklepu mi nie wzeszła ,a to takie zwyczajne piękne letnio jesienne kwiatki.pozdrawiam