Motylek też piękny
Moje skarby AXELA
-
volcowitch
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też mam taką miniaturkę, jestem z niej bardzo zadowolona. Bardzo pracowite stworzenie, ciągle coś się u niej dzieje, albo powtarza kwitnienie, albo puszcza keiki albo torebki nasienne i wszystko naraz, bez odpoczynku. W chwili obecnej ma 1 keiki i nowy pędzik:) Tobie również życzę zadowolenia z tej roślinki 
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam Was serdecznie
mam drobne pytanko, czy ma ktoś z Was w kolekcji Phal. Penang Girl ? Bo udało mi się wylicytować małą sadzonkę za 15zl na allegro tzn, nie sądziłam że mi się uda, a dziś sprawdziłam i załapałam się w tej cenie
I cos podejrzane mi się wydaje że ktoś tak ładną hybrydę sprzedaje za 15zł... przykładowe zdjęcie wygląda tak :

-
volcowitch
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dziękuję, naprawdę mnie uspokoiliście
rzadko kiedy porywam się na zakupy kwiatów przez allegro.
mam nadzieję że zapewnię mu odpowiednie warunki i szybko pokaże kwiatuszki..
cieszę się bo to krzyżówka phal violacea x venosa czyli dwóch przepięknych storczyków w dodatku pachnących
volcowitch masz rację sadzonki wychodzą tanio ale do tego dolicz transport, koszyczki i sphagnum. to też kosztuje a i aukcja allegro też. Dlatego mnie to zaskoczyło
[/b]
mam nadzieję że zapewnię mu odpowiednie warunki i szybko pokaże kwiatuszki..
cieszę się bo to krzyżówka phal violacea x venosa czyli dwóch przepięknych storczyków w dodatku pachnących
volcowitch masz rację sadzonki wychodzą tanio ale do tego dolicz transport, koszyczki i sphagnum. to też kosztuje a i aukcja allegro też. Dlatego mnie to zaskoczyło