powiedz Ty mi-nie wiesz może czy w tej szkółko-sklepie ja się jedzie z ronda na Rzeszów...zaraz niedaleko-to są już wrzosy

widzę u Ciebie są

Piekne masz też jeżówki (?).....zakładam rabatkę m.in z wrzosami ale w Tbg jeszcze nie mają

No to Turbia albo Nisko. Nr do Niska - 841 51 11, 841 65 62grazynarosa22 pisze: a za Sandomierzem to i tak daleko ode mnie a na Nosko mogę przejazdem bo w Rudniku ma kuliżankę![]()
Aparat to zwykły kompakt z włączoną funkcją macro i największym rozmiarem zdjęć - wtedy wychodzą najwyraźniejsze, zmniejszam je na komputerze.dominikams pisze:Gapię się na wrzosowisko i nie widzę tej górki![]()
Musisz mieć niezły aparat, żeby zrobić taką fotę:
Czy w jakiś sposób zaskoczył cię widok ogrodu po przyjeździe? Dwa miesiące to kawał czasu
Dziękujęjardin pisze:Przepięknie masz koło domku, tak kolorowo. wrzosowisko robi wrażenie!
Niestety nie znaAriel dziękujęByła niedawno u mnie kuzynka z Twojej miejscowości i pokazywałam jek Twój ogród
O masz, to pewnie tajemnica kto to. I nieźle mi pewnie tyłek obrobiłyście
Zna mnie chociaż?
Mam pewne podejrzenia co do tego nazwiska i miejsca gdzie może mieszkac, ale nie znam ludzi stamtąd.liska pisze:Niestety nie znaAriel dziękujęByła niedawno u mnie kuzynka z Twojej miejscowości i pokazywałam jek Twój ogród
O masz, to pewnie tajemnica kto to. I nieźle mi pewnie tyłek obrobiłyście
Zna mnie chociaż?
ale ogródek pooglądałyśmy bez obrabiania 4 liter hihihih.
Mówiłam Ci kiedyś że mam tam rodzinęCygan.