Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
Kasiu... litości
Nie wiem o którym zdjęciu mówisz.
Anoli... Mogę coś podesłać. U mnie rozrasta się pomimo wyskubywania
Anoli... Mogę coś podesłać. U mnie rozrasta się pomimo wyskubywania
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wydaje mi się, że Kasi chodziło o ten refleks światła na trigonie? Ale to niech Ona lepiej powie.
Gdybyś kiedyś coś sobie u mnie na wymiankę zoczyła, to ja bardzo chętnie
Gdybyś kiedyś coś sobie u mnie na wymiankę zoczyła, to ja bardzo chętnie
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A może i anoli ma rację i to taki sprytny refleks światła.
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Fajna brzoza
Mnie też zakwitła bazylia ale nie spróbowała kwiatków - czytam teraz, że to błąd - w przyszłym roku się poprawię
Kolory fuksji i koleusów bardzo mi się podobają - lubię takie
Mnie też zakwitła bazylia ale nie spróbowała kwiatków - czytam teraz, że to błąd - w przyszłym roku się poprawię
Kolory fuksji i koleusów bardzo mi się podobają - lubię takie
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Aaaaaa... już wiem o co chodzi
Sokole oko
On faktycznie ma takie jasne przebarwienia po środku. Pognałam na balkon i wydłubałam go z parapetu by zrobić mu fotkę. Niestety znowu mi bateria w aparacie zdechła
Ale znalazłam niezłą fotkę w necie.

Linka nie podaję bo to podprowadzone z Allegro. Właściciela zdjęcia proszę o wybaczenie
A jutro zrobię fotkę swojego.
Zgredo... kwiatki dodaję do sałatek. Poza tym, że smakują to jeszcze fajnie wyglądają na talerzu ;)

Linka nie podaję bo to podprowadzone z Allegro. Właściciela zdjęcia proszę o wybaczenie
Zgredo... kwiatki dodaję do sałatek. Poza tym, że smakują to jeszcze fajnie wyglądają na talerzu ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Uhhh, dzięki, bo już myślałam, że mam omamy wzrokowe ;) Wybacz, po prostu jeśli chodzi o sukulenty to ja dojrzę wszystko
A że oglądałam twoje zdjęcia w powiększeniu to jakoś to ubarwienie od razu mi się w oczy rzuciło 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
Zapomniałam dodać, że on faktycznie się tak wybarwia gdy ma duuuuuużo słonka. Teraz stoi na balkonie i widzę, że czubek ma bardziej zielony. Jakoś nigdy wcześniej nie zwróciłam na to uwagi. Dzięki Kasiu za wiedzę
I tak nie postawię go na oknie południowym bo znowu ugotuję kwiatki. Wszystkie musiałam zabrać gdy parę się ugotowało i je straciłam.
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Krysiu... plektrantusa "Niko"? Jasne, że wyślę. Nawet całą wiązkę. Mam tego już dwie skrzynki a zaczynałam od jednej sadzonki
Adres na PW poproszę. (A może chodzi o cebulicę?)
Basiu... pewnie są różne odmiany to i kolorki mają różne
Basiu... pewnie są różne odmiany to i kolorki mają różne
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
Gosiu... która włochata? Jest ich parę ;)
Krysiu... to specjalnie dla Ciebie. Obfobiłam donicę z sukulentami.

Dość dobrze widać te rozjaśnienia na wilczomleczu. A swoją drogą to sama jestem ciekawa co tam rośnie ;)
Basiu... a to moje cebulice. Dlatego dziwi mnie, że tak wolno rosną u Ciebie. Zauważyłam, że lepiej im w takim ścisku. Niemniej większą donicę znowu będę musiała rozsadzić bo już z niej wyłazi.

Dla porównania wstawiam zdjęcia po rozsadzeniu chyba 2 lata wstecz. Z tego co pamiętam, wtedy wzięłaś ode mnie cebule.

Krysiu... to specjalnie dla Ciebie. Obfobiłam donicę z sukulentami.

Dość dobrze widać te rozjaśnienia na wilczomleczu. A swoją drogą to sama jestem ciekawa co tam rośnie ;)
Basiu... a to moje cebulice. Dlatego dziwi mnie, że tak wolno rosną u Ciebie. Zauważyłam, że lepiej im w takim ścisku. Niemniej większą donicę znowu będę musiała rozsadzić bo już z niej wyłazi.

Dla porównania wstawiam zdjęcia po rozsadzeniu chyba 2 lata wstecz. Z tego co pamiętam, wtedy wzięłaś ode mnie cebule.