Anoli Nowy Początek /cz.3/
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Piękna kolekcja!
mam nadzieję, że od tej pory będą Ci pieknie rosły, a nie marudziły ;-)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oooo dzięki kochane kobietki za tak miłe słowa, a ja pominęłam jeszcze trzy panienki, bo mi m. się po kompie kręci. Owszem mam nadzieję, że Wasze bardzo miłe słowa nakłonią je do rośnięcia.
Kasiu_Figo - niestety nie kawałek się ułamał, w całości miała ponad dwa metry, a zostało byle co. Ale liczę na to, że będzie w miarę szybko rosnąć.
Kasiu_Figo - niestety nie kawałek się ułamał, w całości miała ponad dwa metry, a zostało byle co. Ale liczę na to, że będzie w miarę szybko rosnąć.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To tak jak u mnie :P
A tu te zapomniane:
- bella od Kochanej Forumki, początkowo były 3 pędy, ale tylko jeden się przyjął, długo stał, a potem zaczął szaleć. Jednak sielankę przerwała inwazja obcych - mszyce i przędziorki. Chyba już zaczynamy dochodzić do siebie, bo pączek się pojawił :P
- carnosa variegatka, mój prezencik, ale różnie nam się układało. Niestety rośnie głównie w yse pędy i zastanawia się nad listkami - niby normalne, ale zastanawia się już rok 
- multiflora javanica, kupiona na all.... podrosła już drugie tyle, niestety lubi zrzucać listki, gdy coś się zmienia
Ale teraz postanowiła zakwitnąć, oby poszło dobrze
(wybaczcie ten bałagan w tle, ale nie mam jak tam teraz dosięgnąć, a chwilowo nie chce jej ruszać
)
A tu te zapomniane:
- bella od Kochanej Forumki, początkowo były 3 pędy, ale tylko jeden się przyjął, długo stał, a potem zaczął szaleć. Jednak sielankę przerwała inwazja obcych - mszyce i przędziorki. Chyba już zaczynamy dochodzić do siebie, bo pączek się pojawił :P
- carnosa variegatka, mój prezencik, ale różnie nam się układało. Niestety rośnie głównie w yse pędy i zastanawia się nad listkami - niby normalne, ale zastanawia się już rok
- multiflora javanica, kupiona na all.... podrosła już drugie tyle, niestety lubi zrzucać listki, gdy coś się zmienia Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Dawno mnie u Ciebie nie było a tu takie zmiany
No, no... kolekcja hojek robi wrażenie. Moje pokłony.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40

.Bella i variegatka pozostają w sferze moich marzeń