Wiem, wiem są na to sposoby
Kolorowy ogród Geni- cz.8
Geniu, w sumie nazwy mi nie potrzebne - łatwo je rozpoznaće-genia pisze:Piterek masz wszystko wklejone niektóre się powtarzają ale to te które mi się najbardziej podoba a o nazwy nie pytaj na etykietach w większości były zmazane
Genia
Czyli ogólnie coś tam się jeszcze u mnie znajdzie
A tych jeżówek to nie przeżyję! Marzą mi się od dobrych 2 lat, teraz będę kombinował jak się tam dostać i je zdobyć
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piotr już mówiłam jeżówki większości kupiłam ostatnie dla Marcina nie mam żółtej bo już zabrakło .
Wzięłam tez jeżówki 2 o pełnych kwiatach różowe ,ale nie wiem jak to się stało że do domu nie dowiozłam chyba nie włożyły na wózek jestem wściekła
Dużo żurawek ale nie chcą sprzedawać prawie błagałam na kolanach żeby sprzedali no i naliczyli 30 % marży .
Powiedzieli że przynajmniej za 1000 zł trzeba kupować żeby chcieli sprzedać .
Przemku dzięki przeceniasz mnie
Genia
Wzięłam tez jeżówki 2 o pełnych kwiatach różowe ,ale nie wiem jak to się stało że do domu nie dowiozłam chyba nie włożyły na wózek jestem wściekła
Dużo żurawek ale nie chcą sprzedawać prawie błagałam na kolanach żeby sprzedali no i naliczyli 30 % marży .
Powiedzieli że przynajmniej za 1000 zł trzeba kupować żeby chcieli sprzedać .
Przemku dzięki przeceniasz mnie
Genia
Spokojnie Geniu, przeżyję hehe i poczekam do przyszłego roku jak coś, a może i w tym jeszcze się coś trafi - przede mną jesienna wystawa kwiatów, tam zawsze coś znajdę! Chcę teraz dokupić jeszcze kilkanaście traw (apetyt mam na znacznie więcej, ale przygotowanego miejsca na razie brak), zresztą i tak niektóre lepiej sadzić na wiosnę
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Geniu, z przyjemnością zobaczyłem, jak pięknie kwitną Ci pacioreczniki. Bogactwo kolorów. I kolejne liliowce, takie których jeszcze nie pokazywałaś.
Zakupy wspaniałe
Wyjątkowe są czerwone i pomarańczowe jeżówki. Mam nadzieję, że wkrótce staną się bardziej dostępne. Ja na razie czekam na białe, które wysiałem.
Zakupy wspaniałe
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Adam z jeżówek też jestem zadowolona choć nie było tej na której mi tak zależało .Adam Sowiński pisze:Witaj Geniuale zaszalałaś z zakupami, piękne żurawki nawet nie wiedziałem ,że aż tyle odmian jest
![]()
i jeżówki jakieś nowości,nie widziałem jeszcze takich, wilczomlecz również piękny.
Wilczomlecz taki pierwszy raz widziałam ,bardzo się cieszę że mam go w swoim ogrodzie.
Genia