anoli pisze:Moja spokojnie w mieszkanku zimę przetrwała i nawet ma zamiar zakwitnąć, nie jest to może dla niej idealne rozwiązanie, ale się da :P
aha no tak no i fajnie że śię udało,a dla Ciebie anoli mam coś specjalnego bo widzę że lubisz hyba rybki i bojowniczki,ja mam takiego prawdziwego hojraka w czerwonych barwach jak jest sam bez milejdi to jest bardzo grzeczny a w ogóle rybki to moja druga pasja po roślinkach choć pojawiła śię umnie dużo wsześniej
Oooo nawet nie wiesz jaką frajdę mi ta fotką sprawiłeś. Ja akwarystykę kocham bardziej niż doniczkowce i tylko nieco mniej niż moje psy. Akurat dwa gatunki, które lubie najbardziej: bojownik - mój mieszka z trzema żoneczkami, i skalarki. Nie polują Ci na neonki? A tak na marginesie zwiedzałeś forumkowe wątki akwarystyczne? :P
Tak oczywiśći Kasiu że tak brawo Kasiu celny strzał w dziesiątkemoje gratulacje w nagrode dla naszej zwyciężczyni Kasi pełen kosz z bukietem kwiatówjeszcze raz brawo
kwiato_maniaczka pisze:Zgadza się FIGA mnie już uprzedziła:)
Ps: Akwarium przepiękne, co tam hodujesz skalary, neonki??
A takie tam sobie jeszcze pływaki są miedzy innymi,glonojady i kiryski nic spejalnego może to nie jest ale bardzo słodkie zwłaszcza rano jak proszą o jedzenie,jak by mogły to by albo wyskoczyły albo przeszły przez szybe istny szał dostają jak mnie zobaczą i jak tu nie kochac takich plunków
anoli pisze:Oooo nawet nie wiesz jaką frajdę mi ta fotką sprawiłeś. Ja akwarystykę kocham bardziej niż doniczkowce i tylko nieco mniej niż moje psy. Akurat dwa gatunki, które lubie najbardziej: bojownik - mój mieszka z trzema żoneczkami, i skalarki. Nie polują Ci na neonki? A tak na marginesie zwiedzałeś forumkowe wątki akwarystyczne? :P
A wiesz nie pomyślałem o tym ale hyba polują bo kilka neonek już starciłem w jakiś dziwny sposób,bo było ich 23 a teraz jest 13 no już całej 10 brak Wątków nie zwiedzałem,przyznaje śię bez bicia
Gratuluję Figo spostrzegawczości Bardzo ładne akwa , ja też miałam skalary z neonkami i nic im nie robiły. A jestem właśnie u rodziców i podziwiam potomstwo zbrojnikowe większość to albinoski mają już ze 3 cm . Śmieszne maluchy ;:67
FIGA pisze:Tomku dziękuję za śliczny bukiet kwiatków
Ależ nie ma naprawde za co dziękować Kasieńko gratuluje reflexu i szybkiej reakcjiwręcz błyskawicznejnie samowite to przecież jest by kwiatki w jednym kwiatostanie różniły sięmiędzy sobą.
2iza pisze:Gratuluję Figo spostrzegawczości Bardzo ładne akwa , ja też miałam skalary z neonkami i nic im nie robiły. A jestem właśnie u rodziców i podziwiam potomstwo zbrojnikowe większość to albinoski mają już ze 3 cm . Śmieszne maluchy ;:67
Ojoj to Izuniu cykni im zborową fotke byśmy mogli je popodziwiać