Moje hoje i nie tylko one.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
qentor
200p
200p
Od: 28 mar 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

anoli pisze:Moja spokojnie w mieszkanku zimę przetrwała i nawet ma zamiar zakwitnąć, nie jest to może dla niej idealne rozwiązanie, ale się da :P :lol:
aha no tak no i fajnie że śię udało,a dla Ciebie anoli mam coś specjalnego bo widzę że lubisz hyba rybki i bojowniczki,ja mam takiego prawdziwego hojraka w czerwonych barwach jak jest sam bez milejdi to jest bardzo grzeczny :lol: a w ogóle rybki to moja druga pasja po roślinkach choć pojawiła śię umnie dużo wsześniej :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jeden kwiatek ma biały środek Obrazek
Moje linki
KATARZYNA
kwiato_maniaczka
1000p
1000p
Od: 6 lip 2008, o 17:55

Post »

Zgadza się FIGA mnie już uprzedziła:)

Ps: Akwarium przepiękne, co tam hodujesz skalary, neonki??
Pozdrawiam Asia
Moje doniczkowce
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Oooo nawet nie wiesz jaką frajdę mi ta fotką sprawiłeś. Ja akwarystykę kocham bardziej niż doniczkowce i tylko nieco mniej niż moje psy. Akurat dwa gatunki, które lubie najbardziej: bojownik - mój mieszka z trzema żoneczkami, i skalarki. Nie polują Ci na neonki? A tak na marginesie zwiedzałeś forumkowe wątki akwarystyczne? :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:Jeden kwiatek ma biały środek Obrazek
Tak oczywiśći Kasiu że tak brawo Kasiu celny strzał w dziesiątkeObrazekmoje gratulacje w nagrode dla naszej zwyciężczyni Kasi pełen kosz z bukietem kwiatówObrazekjeszcze raz brawoObrazek
qentor
200p
200p

Post »

kwiato_maniaczka pisze:Zgadza się FIGA mnie już uprzedziła:)

Ps: Akwarium przepiękne, co tam hodujesz skalary, neonki??
A takie tam sobie jeszcze pływaki są miedzy innymi,glonojady i kiryski nic spejalnego może to nie jest ale bardzo słodkie zwłaszcza rano jak proszą o jedzenie,jak by mogły to by albo wyskoczyły albo przeszły przez szybe istny szał dostają jak mnie zobaczą :roll: i jak tu nie kochac takich plunków :lol:
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tomku dziękuję za śliczny bukiet kwiatków Obrazek
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

anoli pisze:Oooo nawet nie wiesz jaką frajdę mi ta fotką sprawiłeś. Ja akwarystykę kocham bardziej niż doniczkowce i tylko nieco mniej niż moje psy. Akurat dwa gatunki, które lubie najbardziej: bojownik - mój mieszka z trzema żoneczkami, i skalarki. Nie polują Ci na neonki? A tak na marginesie zwiedzałeś forumkowe wątki akwarystyczne? :P
A wiesz nie pomyślałem o tym ale hyba polują bo kilka neonek już starciłem w jakiś dziwny sposób,bo było ich 23 a teraz jest 13 no już całej 10 brak :cry: Wątków nie zwiedzałem,przyznaje śię bez bicia :?
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

To serdecznie zapraszam do obu wątków rybkowych :D . Skalary sa niestety dość drapieżne, więc to może być ich sprawka. :roll:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27

Post »

Gratuluję Figo spostrzegawczości :D Bardzo ładne akwa , ja też miałam skalary z neonkami i nic im nie robiły. A jestem właśnie u rodziców i podziwiam potomstwo zbrojnikowe większość to albinoski mają już ze 3 cm . Śmieszne maluchy ;:67
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:Tomku dziękuję za śliczny bukiet kwiatków Obrazek
Ależ nie ma naprawde za co dziękować Kasieńko gratuluje reflexu i szybkiej reakcjiObrazekwręcz błyskawicznejObrazeknie samowite to przecież jest by kwiatki w jednym kwiatostanie różniły sięObrazekmiędzy sobą.
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tomku przypadek :arrow: akurat zajrzałam do Ciebie po wizycie na Równej :P
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

2iza pisze:Gratuluję Figo spostrzegawczości :D Bardzo ładne akwa , ja też miałam skalary z neonkami i nic im nie robiły. A jestem właśnie u rodziców i podziwiam potomstwo zbrojnikowe większość to albinoski mają już ze 3 cm . Śmieszne maluchy ;:67
Ojoj to Izuniu cykni im zborową fotke :lol: byśmy mogli je popodziwiać :)
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:Tomku przypadek :arrow: akurat zajrzałam do Ciebie po wizycie na Równej :P
No i jak Tam Kasiu jest coś nowego?
qentor
200p
200p

Post »

anoli pisze:To serdecznie zapraszam do obu wątków rybkowych :D . Skalary sa niestety dość drapieżne, więc to może być ich sprawka. :roll:
Tak tak to hyba ich robota bo jak ich nie było to wszystko przebiegało w jak najlepszej harmoni,dziekuje za zaproszenie :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”