Aniu, kawałek trawnika myślę że będzie. Na razie nie został jeszcze nawet założony. Ale nie chciałabym mieć takiego wielkiego trawnikowego placu na środku i rabatek tylko w okół domu i przy płocie. Marzy mi się dziki, zarośnięty ogród. Za kilka lat osiągnę swój cel.
Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiolu, dasz jakoś radę
Kilka liliowców na pewno się zmieści 
Aniu, kawałek trawnika myślę że będzie. Na razie nie został jeszcze nawet założony. Ale nie chciałabym mieć takiego wielkiego trawnikowego placu na środku i rabatek tylko w okół domu i przy płocie. Marzy mi się dziki, zarośnięty ogród. Za kilka lat osiągnę swój cel.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

No, moi mili, wreszcie nadszedł czas wyjazdu na urlop. Życzcie mi pomyślnych wiatrów. Mam nadzieję porządnie odpocząć. ;:18 ;:18 ;:18
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Witajcie Kochani 
Wróciłam cudownie wypoczęta i zrelaksowana. Chociaż mój urlop z leżeniem na słońcu miał mało wspólnego. ;) Poznałam wspaniałych ludzi, podziwiałam piękną mazurską przyrodę. Może później wrzucę zdjęcia w odpowiednim wątku.
Krysiu, ciesze się, że Ci tak pięknie kwitną. Moje już też zaczęły, ale sporo mi się zmarnowało przez zimę. Przyjadę do Ciebie i wszystko będę podziwiać
Aniu, zaraz popędzę do Ciebie zobaczyć jakie cuda jeszcze pokazujesz
Wróciłam cudownie wypoczęta i zrelaksowana. Chociaż mój urlop z leżeniem na słońcu miał mało wspólnego. ;) Poznałam wspaniałych ludzi, podziwiałam piękną mazurską przyrodę. Może później wrzucę zdjęcia w odpowiednim wątku.
Krysiu, ciesze się, że Ci tak pięknie kwitną. Moje już też zaczęły, ale sporo mi się zmarnowało przez zimę. Przyjadę do Ciebie i wszystko będę podziwiać
Aniu, zaraz popędzę do Ciebie zobaczyć jakie cuda jeszcze pokazujesz
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Zarosły mnie chwasty, róże chorują....
Chyba muszę wziąć kogoś do pomocy... A myślałam, że dam sama radę ze wszystkim

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
dasz radę, ja jakoś daję, tu coś wyrwie tu zarasta i tak cały rok, najważniejsze to nie przejmować się
Jak zrobi się busz, to i chwastów będzie mniej 
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Święta prawda
jak najszybciej trzeba zarządzić busz Gosiu
Poważnie to nie zamartwiaj sie takimi sprawami..jesteś dopiero w fazie tworzenia i na ogród poświęcasz tyle czasu ile możesz. Spokojnie.. daj sobie luz... Jak wyzdrowieje mi paluszek
zatrudnię się u Ciebie do pomocy.
Ok?Przed zima opielimy cały ogród...
Czy posadziłaś już wszystko na miejsca docelowe Gosiu?
Przed zima powinny już rosnąc tam...
Poważnie to nie zamartwiaj sie takimi sprawami..jesteś dopiero w fazie tworzenia i na ogród poświęcasz tyle czasu ile możesz. Spokojnie.. daj sobie luz... Jak wyzdrowieje mi paluszek
Ok?Przed zima opielimy cały ogród...
Czy posadziłaś już wszystko na miejsca docelowe Gosiu?
Przed zima powinny już rosnąc tam...
- rosiowa

Grażynko, masz rację, ale mi jest ciężko zaakceptować taki stan rzeczy. Porosły u mnie takie chwasty, których za nic nie daje się wyrywać tylko trzeba wykopywać. Są wszędzie....
Krysiu, dziękuję Ci bardzo. I właśnie to, że nie wszystkie rośliny są na miejsca posadzone spędza mi sen z powiek
Róża od Ciebie ma pąki. Zobaczymy jaki będzie miała kolor
Witaj Pell
Mam nadzieję, że będzie tak, jak mówisz. A pelargonia właśnie kolorem mnie urzekła, bo ja jakoś za nimi nie przepadam 
Dziś pogoda akurat na wyrywanie chwastów. Może coś mi się uda zrobić. Jak Urwisy dadzą.....
Krysiu, dziękuję Ci bardzo. I właśnie to, że nie wszystkie rośliny są na miejsca posadzone spędza mi sen z powiek
Witaj Pell
Dziś pogoda akurat na wyrywanie chwastów. Może coś mi się uda zrobić. Jak Urwisy dadzą.....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki