Mój ogród- mariasen cz.4
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maju piękne zakupy i niezła ilośc
Ptaszkowe cudeńka super
pięknie zdobią ogród, nadają mu uroczego klimatu
Lilie prześliczne, a zawilec cudo, kupiłam sobie 2 kolorki tej wiosny, ale niestety jeden nie przeżył, a drugi zakwitnie dopiero w przyszłym roku, ale i tak się cieszę, bo strasznie mi się podobają 
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agness, te ptaszki są bardzo sympatyczne, od dawna chciałam coś takiego ozdobnego na ogród.
Mam jeszcze białego zawilca, nie wiem czy zakwitnie i dwa nowe pełne, jeden ma już pączki, a drugi chyba nie. Tego różowego bardzo przetrzebiłam bo zajmował dużo miejsca ale chyba zostawiłam trochę za mało, lubiłam jak był taki gąszcz. To super roślina bo kwitnie bardzo długo.
Tess, płaciłam 60 zł, ale to ze zniżką.

Mam jeszcze białego zawilca, nie wiem czy zakwitnie i dwa nowe pełne, jeden ma już pączki, a drugi chyba nie. Tego różowego bardzo przetrzebiłam bo zajmował dużo miejsca ale chyba zostawiłam trochę za mało, lubiłam jak był taki gąszcz. To super roślina bo kwitnie bardzo długo.
Tess, płaciłam 60 zł, ale to ze zniżką.
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Bo żurawki idealnie uzupełniają się z hostami. Aha, i wszystkiego naj w związku z tą rocznicą.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
-
x_P-42
- andowan

- Od: 16 lip 2007, o 07:49
Oj Maju- myślę, po analizie wielu zdjęć z Twojego ogrodu, że jest w nim wspaniały ład-wszystko ze sobą współgra. Ale przesadzanie jest chyba na porządku dziennym po każdym większym zakupie nowych roślinek.
Żurawki śliczne
U nas też się pokazały i siłą musiałam się powstrzymać przed zakupami bo , jak wiesz, nie mam już miejsc, gdzie nie prażyłoby słońce. Pozdrawiam. Ania
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Polu, jestem zadowolona z tych zakupów i oczywiście porobię zdjęcia.
Aniu, miło mi że tak ładnie piszesz o moim ogródku ale mam jeszcze dużo roślin źle posadzonych, i teraz nad tym pracuję. Mam jeszcze kilka pomysłów gdzie będę mogła posadzić kolejne hosty i żurawki,. Hosty już raczej tylko średnie i małe.

Aniu, miło mi że tak ładnie piszesz o moim ogródku ale mam jeszcze dużo roślin źle posadzonych, i teraz nad tym pracuję. Mam jeszcze kilka pomysłów gdzie będę mogła posadzić kolejne hosty i żurawki,. Hosty już raczej tylko średnie i małe.

prawda?