Dendrobium jest tak zachwycające,że muszę się pod tym podpisać.Powiedz mi jeszcze Jolu czy to jest twoje kwitnienie i czy długo go masz :?:Czy jest trudne w uprawiekaisog1 pisze:ja to już się u Ciebie Jola wypowiadać nie będę..... no bo co mogę napisać????!!!! Normalnie szczękę zbieram z podłogi i już
Storczyki Jolanty
- Danutka55
- 1000p

- Od: 5 lut 2009, o 17:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
- Jolusia
- 1000p

- Od: 25 gru 2008, o 19:34
Ja bym tak mogla siedziec i sie na niego patrzec i patrzec jak wöl w otwarte wrota
danutastachurska1 tak to moje drugie kwitnienie. Kupilam go w zeszlym roku i kwitl röwniez ale w domu niewielka iloscia kwiatöw, chyba tyle co pamietam 3 lodyzkami i na kazdej po dwa kwiaty. W kwietniu wystawilam je na balkon jak wszystkie inne Dendrobia typu nobile no i osiagniecia murowane.

danutastachurska1 tak to moje drugie kwitnienie. Kupilam go w zeszlym roku i kwitl röwniez ale w domu niewielka iloscia kwiatöw, chyba tyle co pamietam 3 lodyzkami i na kazdej po dwa kwiaty. W kwietniu wystawilam je na balkon jak wszystkie inne Dendrobia typu nobile no i osiagniecia murowane.
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Cudowne dendrobium. Jeszcze nigdy nie widziałam w takich kolorach.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Jolusia
- 1000p

- Od: 25 gru 2008, o 19:34
Grażyna Widera one mnie kochaja ale ja j jeszcze bardziej kocham.
Dzisiaj postanowilam pozmieniac kilka rzeczy w akwarium wiec siedzialam kilka dobrych godzin na poddasu przy 31° C wiec mozecie sobie wyobrazic jak mi cieplo bylo. Poprzestawialam, poprzywiazywalam i kilka innych zabiegöw porobilam. Teraz jestem zadowolona z efektöw chociaz to profesionalnie nie wyglada wazne aby rosliny ladnie rosly.
Zapomnialam dodac ze Phalaenopsis bellinka pokazala nastepne dwa paczki
Dzisiaj postanowilam pozmieniac kilka rzeczy w akwarium wiec siedzialam kilka dobrych godzin na poddasu przy 31° C wiec mozecie sobie wyobrazic jak mi cieplo bylo. Poprzestawialam, poprzywiazywalam i kilka innych zabiegöw porobilam. Teraz jestem zadowolona z efektöw chociaz to profesionalnie nie wyglada wazne aby rosliny ladnie rosly.
Zapomnialam dodac ze Phalaenopsis bellinka pokazala nastepne dwa paczki
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Nobile bardziej mi się podobają mi phalaenopsis. gdybym taką zobaczyła to bym też kupiła bez zastanowienia 
Pozdrawiam, Justyna