Domownicy Zgredo
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Ewo - ja nawet lubię, ale tym razem to dom w którym nie spędzimy reszty życia, więc nie stresuje mnie to specjalnie ani nie bawi również ;)
Aniu, Madziu - służę trzykrotkami - sądzę, że do końca remontu porozrastają się akurat do dzielenia
Madziu - tak na sztuki to zdjęć jest lekko ponad 100, ale 50szt. mieści się w kuwetce z małymi kłujaczkami
Mam jeszcze papryczki ozdobne - ok 60 (na nasiona), kilka roślin (do 5) po 2-3 okazy i kilka ogrodowych, kiedyś ujętych, teraz rezydujących na tarasie, tak więc nie jest tego szalenie dużo (tego sensownego i mojego) bo większość to małe rośliny.
Asiu - mam do dyspozycji 5 okien, większość rosła jednak na południowym parapecie oraz dostawionej szafeczce pod okno (bo to pokój był jeszcze w stanie surowym). Nie mam pojęcia jaka żyworódka mi zaginęła - tym bardziej jest mi jej szkoda, że nie wiedziałam co to - miała taki lekko niebieskawy kolorek... Leczniczą mam w osobnej donicy (zorientowałam się, że się nie załapała na sesję, ale młode wyglądają wszystkie tak samo... ;) ), ale dziękuję za serdeczną propozycję
Kasiu, tak, to diso - dziękuję Madziu
Kasiu, Asiu, Aga, Mirku, Teresko, Madziu, Gosiu, Izo, Ago, Basiu, Asiu, Kasiu - dziękuję za odwiedziny, komplementy, gratulacje
Bardzo mi milo, że mnie odwiedzacie 
Aniu, Madziu - służę trzykrotkami - sądzę, że do końca remontu porozrastają się akurat do dzielenia
Madziu - tak na sztuki to zdjęć jest lekko ponad 100, ale 50szt. mieści się w kuwetce z małymi kłujaczkami
Asiu - mam do dyspozycji 5 okien, większość rosła jednak na południowym parapecie oraz dostawionej szafeczce pod okno (bo to pokój był jeszcze w stanie surowym). Nie mam pojęcia jaka żyworódka mi zaginęła - tym bardziej jest mi jej szkoda, że nie wiedziałam co to - miała taki lekko niebieskawy kolorek... Leczniczą mam w osobnej donicy (zorientowałam się, że się nie załapała na sesję, ale młode wyglądają wszystkie tak samo... ;) ), ale dziękuję za serdeczną propozycję
Kasiu, tak, to diso - dziękuję Madziu
Kasiu, Asiu, Aga, Mirku, Teresko, Madziu, Gosiu, Izo, Ago, Basiu, Asiu, Kasiu - dziękuję za odwiedziny, komplementy, gratulacje
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Dziękuję Jagódko 
Fotosik zrobił mi kuku i powiedział, że za dużo klikacie ;)
Cieszy mnie to bardzo, że podglądacie roślinki - rozwiązałam problem z fotosikiem, posadziłam też kaktisiaki które zasychały na słonku i zrobiłam przy okazji świeżą fotkę papirusa, którego mi paskudy zablokowały - dodaję tu; poprawiłam też moją galerię roślinek, co by nie straszyła niedostępnymi zdjęciami.

Przy okazji - one się odblokują, czy zawsze będą takie fuj
Fotosik zrobił mi kuku i powiedział, że za dużo klikacie ;)

Przy okazji - one się odblokują, czy zawsze będą takie fuj
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak ładnie rośnie papirus
I ja również gratuluję złota dziewczyno