an-ka pisze:Mateńko,ale Ci nakwitło kwiecia!Ta trzecia od końca -taka sama jak moja(lilia)A te mała różyczki pomarańcowo-łososiowe jak się nazywają-są urocze.Dobrze,że już wróciłaś!

Aneczko ...wiesz nawet nie myślałam ,że aż tak będę miała kolorowo ,jeszcze w zeszłym roku tak nie miałam :P
A róża ta co Ci się podoba to Westerland, cały czas mi kwitnie ,a jak pachnie :P
Babopielka pisze:Bogusia - piękne zbiory z działki

wnusia miała co dżwigać

a Ty dziecko takimi ciężarami obarczasz

Od lilii to aż tu zapach czuję
Ketmia Ci zakwitła ,moja- Twoja jeszcze nie zakwitnie ,może za rok .Poczekam cierpliwie

No
Bożenko ,coś tam zbieram z działki ,nie jest tego dużo ale jest :P a wnusia silna ,ma to po babci
Lilie jeszcze dwie mi kwitną i cieszę się bo mocny zapach unosi się w powietrzu
Jeżeli Twoja -moja ketmia będzie miała takie kwiaty jak u Ciebie ,to ja już chce następny rok :P
Elizabetka pisze:Boguśko tela się u Ciebie działo .....
Boguśko toż serdeczne życzenia na ta żona dziadka.....niech sie chowie zdrowo ku waszej pociesze.
Córkę też pozdrów i pogratuluj no i dziadka.
Kwitnie u Ciebie na całego wszelkimi kolorami....lilie rybnickie przecudne a róże boskie.
Spacerek, że hej. :P
Zbiory bardzo udane zwłaszcza gdy taka śliczna ogrodniczka pilnuje....no pomysły to Ty masz.
Ja w tym roku sadziłam banie ale nie wiem czy coś z nich będzie...pozyjemy zobaczymy.
Cieplutko pozdawiam i ślę buziaki.

Dzięki Eluś wszystko załatwione ,tak jak kazałaś
Lubię kolorowy ogródek i nie mam ogrodu białego ,lub czerwonego ,jakoś podoba mi się miszmasz
No a o dyniach zapomniałam i muszę się obejść tego roku ,bez nich :P
---całuski ślę
Gabriela pisze:Boguśko, fajnie jest tak nie widzieć kilka dni swojego ogródka.
Potem wydaje się taki ukwiecony i bardziej cieszy.
Ja też nie widziałam dzisiaj, jeszcze boli i leżę...

Gabryśko jak wróciłam z pielgrzymki ,to nie mogłam się nadziwić jak kolorowo u mnie,
zaraz robiłam obchód jak lekarz po salach chorych ,
a jak zdrówko poprawiło się
JAKUCH pisze:Bogusiu dostojnie i kolorowo . Widzisz Ty też jesteś uzależniona a myślałam ,że tylko ja .
Jadziu pokaż mi która z nas na forum nie jest uzależniona
chatte pisze:No to mialas
Bogusiu wielka radoche po powrocie, bo takie slicznosci Ci zakwitly, ze hej!
Na tej ubieglorocznej wystawie to sie faktycznie oblowilas! Ale roze tez masz na medal

Izuniu ja się i na tej wystawie obłowiłam ,
i wyobraź sobie że M mnie nieświadomie na te łowy zawiózł