Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwester dzięki za miły komentarz .Sylweste pisze:Gieniu pięne floksy, hortensje ogromne i takie zdrowiutkieliliowce to już wiesz, nawet nie komentuję, jak tam plany z sośnicą
miejsce gotowe
, i przede wszystkim, czy już ja znalazłaś
![]()
pozdrawiam
A sośnicę mam już upatrzoną troszkę droga ale trudno .
A już mówiłam że jedną tuję usunę i w to miejsce kupię .
No może jeszcze nie teraz ale do jesieni powinnam to zrobić ,chyba że się rozmyślę .
Genia
- e-genia
Kochani jestem w dołku kupiłam róże Rhapsody miała być taka przynajmniej
ktoś mnie tak zapewniał a jest taka
="e-genia"]

Przynajmniej żeby miała tamten kolor ,bo ze względu na tamten kolor kupiłam
ktoś mnie tak zapewniał a jest taka
="e-genia"]
Jestem załamana ,zdruzgotana bo moja Rhapsody wygląda takbasow@ pisze:Gieniu , to był 1 -szy kwiat tej róży.Kolejny wyglądał tak:
Mam nadzieję , że kolejne też będą pełniejsze ,ale jeśli nie - mnie to nie przeszkadza.Kolor mnie powala , i prawdę powiedziawszy, wolę róże o mniejszej ilości płatków ( zupełnie nie gustuję np. w angielkach).Niektórzy mi mówią ,że na razie.....

Przynajmniej żeby miała tamten kolor ,bo ze względu na tamten kolor kupiłam
- e-genia
To akurat nie wina tych od których kupiłam widziałam na forum takie piękne zdjęcie zapytałam o nazwę i gdzie można ja nabyć no i czy ten kolor to na pewno taki dostałam potwierdzenie że tak ,a mam chwasta którego muszę wyrwać i wyrzucić i jeszcze oddać sąsiadce pieniądze bo jej też kupiłam .
Czasem mam wszystkiego dosyć .
Czasem mam wszystkiego dosyć .
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Kochana Geniu !
Nie przejmuj się różą !
Moim zdaniem w ogóle nie wyhodowano jeszcze róży o tak fioletowych kwiatach.
Moje są też bardziej różowe z lekkim fioletowym odcieniem. Podarowałam mojej Cioci niebieską różę i zakwitła na ostry , amarantowy róż !
Geniu, super masz tego czekoladowego onętka ( kosmos atrosanguineus), poszukuję go od dawna bez skutku.
Ostatnio kupiłam mieczyki '' Chocolate '', zobaczymy, czy będą choć trochę brązowe.
Pozdrawiam serdecznie.

Nie przejmuj się różą !
Moim zdaniem w ogóle nie wyhodowano jeszcze róży o tak fioletowych kwiatach.
Moje są też bardziej różowe z lekkim fioletowym odcieniem. Podarowałam mojej Cioci niebieską różę i zakwitła na ostry , amarantowy róż !
Geniu, super masz tego czekoladowego onętka ( kosmos atrosanguineus), poszukuję go od dawna bez skutku.
Ostatnio kupiłam mieczyki '' Chocolate '', zobaczymy, czy będą choć trochę brązowe.
Pozdrawiam serdecznie.