Miss Hosta 2008 i 2009 - kandydatury.
Może wklejajmy w wątku "Hosta foto 2009", a Andrzej wybierze najładniejsze zdjęcia i wklei do tematu "Głosowanie MISS HOSTA 2009".
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- paco
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Myślę, że pomysł Majki jest lepszy, gdyż zdjęcia kandydatek do Miss nie będą wymieszane z innymi w temacie "Foto...".rm27 pisze:Może wklejajmy w wątku "Hosta foto 2009", a Andrzej wybierze najładniejsze zdjęcia i wklei do tematu "Głosowanie MISS HOSTA 2009".
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moja kandydatka Marlin Monroe
Hosta która rośnie w moim ogrodzie to jeszcze młoda roślina, ale już widać jej podstawowe atuty, czerwonawe łodyżki, jasny spód i pofalowane brzegi liści.

zdjęcia z końca września i października ubiegłego roku pokazują przekwitające już kwiaty i kolor liści jesienią. Niestety nie mam zdjęć z początku kwitnienia.

Hosta która rośnie w moim ogrodzie to jeszcze młoda roślina, ale już widać jej podstawowe atuty, czerwonawe łodyżki, jasny spód i pofalowane brzegi liści.

zdjęcia z końca września i października ubiegłego roku pokazują przekwitające już kwiaty i kolor liści jesienią. Niestety nie mam zdjęć z początku kwitnienia.