A ten listek czemu tam jest ? Nie widać czy to on, czy ona...
Ogródek Bogusi177 - cz.4
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177

- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 4e2bcd7a2d
BOGUSIU poparz tutaj a ta lilia nie jest czasem trąbkowa REGALE moja już zdążyła przekwitnąć ale zapach miała obłędny . . Jarzynkowy ludzik fajowy . Dzieci mają super pomysły
BOGUSIU poparz tutaj a ta lilia nie jest czasem trąbkowa REGALE moja już zdążyła przekwitnąć ale zapach miała obłędny . . Jarzynkowy ludzik fajowy . Dzieci mają super pomysły
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Bogusiu moje gratulacje, pewnie maleństwo bardzo słodziutkie tyko go nie zjedz zostaw trochę mnie bo ja bardzo lubie pogryść trochę takie malutkie pyszne piętki, a dzidziusia pewnie takie gryzienie łaskocze i się bardzo śmieje,mam nadzieje że go zobaczę.
Róże masz piekne,ja mam skąś taką piegowatą i myślałam ,że to zaraza i chciałam ją wywalić.Bogusiu czy siałaś banie, jak tak to chociaz jedną rezerwuję na wymiankę za badylka. Ciesze się razem z tobą na powiększenie rodzinki.Pozdrowienia dla Bolusia i córy.
Róże masz piekne,ja mam skąś taką piegowatą i myślałam ,że to zaraza i chciałam ją wywalić.Bogusiu czy siałaś banie, jak tak to chociaz jedną rezerwuję na wymiankę za badylka. Ciesze się razem z tobą na powiększenie rodzinki.Pozdrowienia dla Bolusia i córy.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zbiory z ogródka całkiem niezłe jak na pokręcone lato.
Była chyba jarzynowa - ze śmietanką ?
Była chyba jarzynowa - ze śmietanką ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177

Jestem jestem ,w domciu same urodziny ,wiec trzeba pracować i świętować ,burze mnie nie omijały ,
ale były Haneczko łagodne ,dało się żyć :P
Grażynko do celu żeby dojść to ja wychodzę w środę wczesnym rankiem i przywozi mnie moje kochanie w niedzielę :P
Halinko w tym roku nie mam bani ,bardzo mi przykro ,ale na drugi rok to na pewno posadzę :P
Aneczko ja też zamówiłam 11 sztuk liliowca myślę ,że będę się cieszyć w następnym roku z nich :P
Jadziu przeglądnęłam link ,dzięki za poświęcenie mi czasu :P
Dobrze że się podoba Jolciu ,człowiek musi się czymś rozweselić ,a zresztą muszę trochę nagrzeszyć przed pieszą pielgrzymką do Częstochowy :P
ale były Haneczko łagodne ,dało się żyć :P
Grażynko do celu żeby dojść to ja wychodzę w środę wczesnym rankiem i przywozi mnie moje kochanie w niedzielę :P
Halinko w tym roku nie mam bani ,bardzo mi przykro ,ale na drugi rok to na pewno posadzę :P
Aneczko ja też zamówiłam 11 sztuk liliowca myślę ,że będę się cieszyć w następnym roku z nich :P
Jadziu przeglądnęłam link ,dzięki za poświęcenie mi czasu :P
Dobrze że się podoba Jolciu ,człowiek musi się czymś rozweselić ,a zresztą muszę trochę nagrzeszyć przed pieszą pielgrzymką do Częstochowy :P
- bogusia177

- bogusia177