Gieniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo i kany masz piękne. Ja w ubiegłym roku miałam żółtą była przepiękna, większość porozdawałam a te co sobie zostawiłam nie przetrwały zimę
Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu jak nic im się nie stanie to po kawałeczku zostawię dla Ciebie żółtą też mam tylko jeszcze nie kwitnie .
A ja się boję burzy tym bardziej że zawsze wieje bardzo mocno a przeżyłam to co wczoraj Grześ i giga kilka lat temu byłam sama na swojej starej działce to wszystko trwało kilka minut ,wyglądało jakby koniec świata nadszedł a potem to tylko powyrywane drzewa pozrywane trakcje elektryczne a druty leżały na ziemi i iskrzyły . Z działki wychodziłam na czworaka bo jakieś gałęzie leżały na bramce , nigdy tego nie zapomnę i jak pomyślę że teraz to tak już będzie to boję się żyć .Zawsze w nocy jak jest burza to boję się że za chwile mogę nie mieć dachu nad głową .
Genia
A ja się boję burzy tym bardziej że zawsze wieje bardzo mocno a przeżyłam to co wczoraj Grześ i giga kilka lat temu byłam sama na swojej starej działce to wszystko trwało kilka minut ,wyglądało jakby koniec świata nadszedł a potem to tylko powyrywane drzewa pozrywane trakcje elektryczne a druty leżały na ziemi i iskrzyły . Z działki wychodziłam na czworaka bo jakieś gałęzie leżały na bramce , nigdy tego nie zapomnę i jak pomyślę że teraz to tak już będzie to boję się żyć .Zawsze w nocy jak jest burza to boję się że za chwile mogę nie mieć dachu nad głową .
Genia
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Gieniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo. A jeśli chodzi o pogodę co od jakiegoś czasu mamy w Polsce, to przez te zmiany klimatu, możemy mieć podobnie jak mają w Ameryce. Trąby, huragany itd. Tzn już to mamy, ale jeszcze mniejszym wydaniu. U mnie na Lubelszczyźnie, jakoś jest spokojniej, i dziękuję Bogu, że tak jest. Ale jak oglądałem wczoraj i dzisiaj wiadomości to normalnie szok.
Chociaż i u mnie był huragan. Trąby na szczęście nie było.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Marcin ja się boję i burz i huraganów i oby to wszystko już przeszło ,chyba po raz będę się cieszyć z nadejścia jesieni i zimy .Mutari pisze:Gieniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo. A jeśli chodzi o pogodę co od jakiegoś czasu mamy w Polsce, to przez te zmiany klimatu, możemy mieć podobnie jak mają w Ameryce. Trąby, huragany itd. Tzn już to mamy, ale jeszcze mniejszym wydaniu. U mnie na Lubelszczyźnie, jakoś jest spokojniej, i dziękuję Bogu, że tak jest. Ale jak oglądałem wczoraj i dzisiaj wiadomości to normalnie szok.
Żal mi Grzesia z Krotoszyna miał taki piękny ogród tak się napracował a teraz ma tylko kupę pracy .
Giga pisała że w ogrodzie nie wiele zniszczyło u mniej, chociaż to .
Genia

A to moja część działki mało pokazywana
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu jak zawsze cudne kwiaty
Mi oczywiście wzrok zaraz leci na liliowce, bo jestem zakochana w nich na zabój
a Ty masz naprawdę przepiękne
Bardzo spodobała mi się też ta drobniutka bordowa roślinka na 5 zdjęciu, co to za cudo
i czy jest wieloletnia, strasznie mi się podoba, uwielbiam takie niezbyt duże roślinki 
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! Poranny spacer po Twoim ogrodzie i wiele wrażeń
Liliowce co rusz to inne, coraz piękniejsze, wytworniejsze, jak malowane
Podoba mi się też ta nowa kalijka. Wygląda tajemniczo i kusząco jak kielich wypełniony Merlotem
Szkoda że malwom tak szybko psują się liście. Masz piękne pełne. Ja też w tym roku takie wysiałem, choć te pojedyncze też lubię. Jakoś nie mogę utrafić żółtej.
Podoba mi się też ta nowa kalijka. Wygląda tajemniczo i kusząco jak kielich wypełniony Merlotem
Szkoda że malwom tak szybko psują się liście. Masz piękne pełne. Ja też w tym roku takie wysiałem, choć te pojedyncze też lubię. Jakoś nie mogę utrafić żółtej.
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57