Na leśnym balkonie cz.2
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Anoli chyba to to!
ssama zobacz!:)

A na drugim zdjęciu mam coś jeszcze - nie wiem, co to jest - może jakiś rodzaj czepliwych korzeni? ;-)

A na drugim zdjęciu mam coś jeszcze - nie wiem, co to jest - może jakiś rodzaj czepliwych korzeni? ;-)

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

No tak, ale na pierwszej? jeszcze za wcześnie, prawda? Czyli teraz ma się wydłużyć i objawić swoją naturę?;-)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Oj mam nadzieję! Co prawda roślina teściów nigdy nei kwitła - może trafił im się facet? Bo podobno nie wszsytkie hoje kwitną, tylko te żeńskie..
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie wiedziałam, że jest taki podział. Wydaje mi się raczej, że carnoski szaleńczo kochają słoneczko - oczywiście początkowo trzeba uważać, żeby nie popalić. Moja mała carnoska lądowała latem na balkonie - i pięknie rosła, a raz nawet kwitła. Ale teraz podrosła i nie chce mi się jej targać. Przestawiać nie można tylko wtedy, gdy zawiązuje kwiatki. Tylko każdy - jak słyszałam - ma inne doświadczenia.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Leśny Duch
- 1000p

Wiesz - ja tę "teorię" o żeńskich i męskich to znam tylko ze słysznia - nei wiem, czy u tych roślin jest podział czy to tylko taka "ludowa mądrość." Zobaczymy, co moja wyprodukuje ;-) ale fakt - jak już urosną, to prawie zawsze lądują dalej od okna, bo są po prostu za duże.
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Kurcze.. Ja mam od teściów szczepki z niekwitnącej, ale w tej samej doniczce są szczepki na pewno z kwitnącej.. więc jest nadzieja ;-) To coś wyrosło na "niekwitnącej".. hmm przekonamy się. Rozumiem, że za kilka tygodni będzie wiadomo?:)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

OoooOoo! To mnie pocieszyłaś - jednym słowem szybko się przekonam i jak coś nie będę mieć płonej nadziei;-)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie