Igala- Iguś; marpa- Maryniu Dziękuję. Teraz trochę z wystawami do wiosny będę miała spokojniej.
No tak, takie doświadczenie mamy i mieć jeszcze będziemy co nam życie przewróciło do góry nogami.
Jest nadzieja i tego się trzymamy, ze mama Neli może sztywno i za jakiś czas będzie chodziła. To najważniejsze.
Na początku bardziej marudziła za mama. Nie u mamy nie była, to nieś dobry jeszcze czas dla dwojga stron. Tylko czasami rozmawiają tel. na kamerce.
Dziękuję za słowa wsparcia i tą dobrą energię. Dużo jej teraz potrzeba nam wszystkim.
Ogrodowe kadry z październikowego ogrodu
Gaura- wciąż kwitnie zduszona przez inne rośliny. Musza ją przesadzić. Tylko nie wiem czy teraz lepiej czy na wiosnę ???
lojka 63 - Jolu No tak, człowiek miał swoje życie poukładane, rytm i hobby. A tu teraz inaczej wszystko.
Ma tylko nas. Jednych Dziaków, to rzecz jasna , że musimy się nią zaopiekować i wychowywać teraz.
Teraz mam traszkę niedzielnego czasu dla siebie, bo mała śpi.
Wczoraj z nią sadziłam cebulę zimową i czosnek, sama
szybko to zrobiłabym, a tak wolniej ale zrobione. A od sąsiadki dostałam sadzonki truskawek może z 50 sztuk i też obie sadziłyśmy. No mus było to zrobić. Troche wolniej te prace idą, trochę z przerwami czy zagadywaniem ale coś tam da się zrobić. Dziękuję za to duchowe wsparcie. To miłe i ważne dla mnie.
Locutus , Bufo-bufo ,any57- Andrzeju Dziękuję , staram się pokazywać piękno roślin jak ja je widzę.
Dziękuję za pochwały.
Tak, nowa funkcja to i sporo odpowiedzialności sporo dodatkowego czasu pochłania mi. ale ja to lubię. a jakoś sie lubi, to lżej i lepiej tak się pracuje.
Dziękuję za wsparcie. Dokładnie tak, nasze życie, moje wywróciło się do góry nogami. Ale to moja rodzina i moja jedyna wnuczka, to nie wyobrażam sobie aby inaczej postąpić. Czasami na wysoki obratach jest dzień i biegiem i z trudnosciami większymi ale jest dobrze .
Nadzieją jest. .ale proces długi. Pęknięta też miednica została poskręcana na śruby i jak się okazało teraz jedna noga jest krótsza. Za ileś miesięcy czeka ją 2 operacja. Prognozy rehabilitacji na 2 lata..
Ale obojętnie jak ( koślawo, czy z kulami ) , ale nich chodzi i żyje dla dzieci.
Jest jest,,już jesiennie i u mnie. Ale i tak mamy piękny czas , piękna jeszcze zieloną jesień. wprawdzie zżółcą się już liście na drzewach i noce zimne ale jest pięknie.
Teraz 2 dwie osóbki chodzące za mną
Zawilce wciąż witną