Nic dziwnego, że się podoba Tobie i nam również!
Moja mała "dżungla" - part I
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla"
Jaki śliczny zielony kącik!
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś widzę, że obie gustujemy w kwietnikach z kutego metalu.
Nawet mamy je w podobnych zestawach:
na 7, 5 i 3 kwiatki.
A czy nie masz przypadkiem też takich wiszących? Bo ja się przymierzam do ich zakupu. 
na 7, 5 i 3 kwiatki.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Piękny salon i kwiaty.
Bardzo mi się podobają również same kwietniki.
Bardzo mi się podobają również same kwietniki.
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O rajciu na pierwszej fotce przykleiłabym się do paproci a na drugiej ta nagrabia kusi !! ŚLICZNE
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
nagarbia.. tak czułam
A może słoneczka kwieciom brakuje?
Choć i tak wygląda wdzięcznie

A może słoneczka kwieciom brakuje?
Choć i tak wygląda wdzięcznie
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Wiktoria_W

- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne, zielone pół salonu
. Roślinki na kwietnikach wyglądają cudownie - są takie gęste i rozrośnięte
. Prawie Ci zazdroszczę
.
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Wpadałam Aguś i zakochałam się w twoim salonie. Przepięknie wyeksponowane roślinki na kwietnikach. Chyba się do ciebie przeprowadzę. 
- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Kochani
strasznie mi miło, że podoba się Wam mój salonik
zapraszam na kawkę
fajnie się pije gapiąc się na zielone
ale komu ja to mówię
WY wszyscy dobrze o tym wiecie
i znacie pewnie z autopsji
anik - Ania - zapraszam
Wiktoria - właśnie - pół salonu, a jak komuś mówię, że cenię sobie minimalizm to rozglądają się tam wokół i patrzą na mnie jak na ślepą
Martuś - no właśnie to południowa strona, słońca w salonie mi nie brak, świeci cały dzień (o ile świeci
) więc chyba jej to nie pasiło, teraz stoi tyłem, może za taką "zasłonką" z hibków będzie jej lepiej
Lidka -
Stokrotkania -
Ela - ten największy kwietnik kupiony w odstępie roku przed mniejszymi i już dosłownie takiego samego (ma zawijane te pręty) nie znalazłam
ale wiszących nie widziałam - masz na myśli ścienne czy zwisające z sufitu...?
Henryku - cieszę się, że przypadł Ci do gustu
kociara - Krysiu - sama choć wzrok mam dobry pomyślałam, że widać tylko zielone... ale jakie to niekoniecznie, więc się cieszę, że dopatrzyłaś się tam czegoś
choć tam Twoich ulubieńców to nie ma
anik - Ania - zapraszam
Wiktoria - właśnie - pół salonu, a jak komuś mówię, że cenię sobie minimalizm to rozglądają się tam wokół i patrzą na mnie jak na ślepą
Martuś - no właśnie to południowa strona, słońca w salonie mi nie brak, świeci cały dzień (o ile świeci
Lidka -
Stokrotkania -
Ela - ten największy kwietnik kupiony w odstępie roku przed mniejszymi i już dosłownie takiego samego (ma zawijane te pręty) nie znalazłam
Henryku - cieszę się, że przypadł Ci do gustu
kociara - Krysiu - sama choć wzrok mam dobry pomyślałam, że widać tylko zielone... ale jakie to niekoniecznie, więc się cieszę, że dopatrzyłaś się tam czegoś
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- mniodkowa

- Kontakt:
ależ ja mam trybieniearlet3 pisze:Aga w Krakowie też są ryneczki, po wystawie skoczymy całą grupką to pomożemy jakiś ładny model wybrać a i może rabat wynegocjujemy.Wiesz w kupie siła.
I będziesz mieć oryginalne, bo u Ciebie na pewno takich nie ma jak w Krakowie.
Arletko - Krysiu - właśnie mnie oświeciło, że przecież od 1 września mieszkają w Krakowie moi baaardzo dobrzy znajomi
- Anjja

- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Aguś jest na czym oko zawiesić, oj jest
zielone w salonie piękne i kwietniczki kute mmm...
dopieszczone to wszystko
proszę o fotkę jeszcze drugiej połowy salony z mniejszym kwietniczkiem... ciekawa jestem jaka na nim mieszka obsada
proszę o fotkę jeszcze drugiej połowy salony z mniejszym kwietniczkiem... ciekawa jestem jaka na nim mieszka obsada
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- mniodkowa

- Kontakt:
Aniu dziękuję za uznanie
drugą połowę salonu pokażę, jak tylko obsadzę tym co mi się widzi aby tam stało, bo na razie na samym czubku pustka - czekamy na jakiegoś króla lub królową, coby na tron posadzić
bo nic z tego co posiadam nie zasłużyło
choć domyślam się, że jak pokażę ścianę visa-vi okna to chórem stwierdzicie, że trzeba tam półki, półeczki... bo goło
ale przecież minimalizm... minimalizm...
choć domyślam się, że jak pokażę ścianę visa-vi okna to chórem stwierdzicie, że trzeba tam półki, półeczki... bo goło
- Anjja

- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Uhhh... minimalizm... minimalizm jak najbardziej ale z wyczuciem... w przeciwnym razie mieszkania są zimne, nieprzyjazne...
a Twoje na skrajne minimalistyczne upodobania nie wygląda
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
Witaj, ależ pięknie masz w salonie, przyjemnie na pewno tam się odpoczywa , ja bym nie mogła oglądać telewizji, bo kwiaty by mnie rozpraszały
! liczę,liczę i nie mogę się doliczyć ile ty masz tam kwiatów , ja tyle nie mam w całym domu co ty w jednym kącie 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
No właśnie Aguś ja zauważyłam, że ten największy kwietnik ma tak ładnie zwijane te nazwijmy to "nóżki".
U mnie wszystkie mają je proste i powiem szczerze, że tak zawijanych nawet nie spotkałam. A szkoda, bo dodaje to sporo uroku.
Jeżeli chodzi o kwietniki to miałam na myśli takie na ścianę. U mnie są po jakieś 20 zł., w kilku wzorach.
Tak więc decyzja zapadła i na wiosnę postanowiłam zainwestowac w kilka, żeby się gdzieś podziac z moimi "wisiołkami".
A tak swoją drogą to takie do wieszania przy suficie mogłyby całkiem fajnie się sprawdzac i ładnie wyglądac.
Muszę się przy okazji zapytac, czy przypadkiem któraś z firm nie ma takiego czegoś w ofercie.
Już czekam na widok przeciwległej strony Twojego saloniku i pewnie też będę sugerowac półeczkę
, bo minimalizm
raczej nie należy do moich ulubionych styli w wystroju wnętrz.
U mnie wszystkie mają je proste i powiem szczerze, że tak zawijanych nawet nie spotkałam. A szkoda, bo dodaje to sporo uroku.
Jeżeli chodzi o kwietniki to miałam na myśli takie na ścianę. U mnie są po jakieś 20 zł., w kilku wzorach.
Tak więc decyzja zapadła i na wiosnę postanowiłam zainwestowac w kilka, żeby się gdzieś podziac z moimi "wisiołkami".
A tak swoją drogą to takie do wieszania przy suficie mogłyby całkiem fajnie się sprawdzac i ładnie wyglądac.
Muszę się przy okazji zapytac, czy przypadkiem któraś z firm nie ma takiego czegoś w ofercie.
Już czekam na widok przeciwległej strony Twojego saloniku i pewnie też będę sugerowac półeczkę
raczej nie należy do moich ulubionych styli w wystroju wnętrz.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- mniodkowa

- Kontakt:
Właśnie Elu - ten największy kwietnik jest najładniejszy bo ma zwijane nóżki i nie ma żadnych dodatków typy jakieś kwiaty (jakoś mi się one nie podobają
Ja minimalizm cenię, nie lubię "pierdół" na meblach, a, że kwiatki to nie pierdoły ;:78 więc gdzie mogę to upycham, kilka świeczników (bo mam słabość do nich
nowika - mi się wydawało też, że mam dużo kwiatków ale już tak nie myślę - co raz jakiegoś ukatrupiam ostatnio a i porównując do koleżanek z forum to taki malutki kącik posiadam
Anjja - Aniu
No i spieszę Wam pochwalić się tym co wczoraj wypatrzyłam podczas codziennego "obchodu" po parapetach po pracy
śmiałam się z grudnika/wrześnika u Ani (Anjja) a tu proszę:

przyszłam go pociachać trochę, ale nie da się już, wszędzie są pączki
a tu - czy to jest "to" o czym myślę?

on po przekwitnięciu wylądował na parapecie słonecznym i teraz nie wiem czy tak go tam zostawić, czy przenieść z powrotem na stół na środek pokoju...?
wczoraj tą radością podzieliłam się z moim M - gadam mu jak to kwiatki mi się puszczają a ten patrzy...
ale i tak się cieszę