Ogólnie to powinnaś pikować je wsadzając do ziemi właśnie pod liścienieblondinez pisze:Możecie mi podpowiedzieć, czy mogę je popikować wsadzając w ziemie, aż pod liścienie? Bo one jakieś takie liche mi się wydają..
Ja też czekałam na tę odpowiedź;-) Moje dalie mają długie "uszy" i zaczynają ukazywać właściwe liście. Teraz wiem:-)Ogoonek pisze: Ogólnie to powinnaś pikować je wsadzając do ziemi właśnie pod liścienie;)
Basiu, nie tylko Ty siejesz dalie pierwszy raz (ja dotychczas miałam dalie tylko z karp). Też wierzę, że sianie tych roślin jest łatwe i niedługo będziemy się mogły chwalić i cieszyć wyglądem kwiatów naszych siewnych dalii;-)basiabar pisze:Dzisiaj wysiałam moje pierwsze dalie,wybrałam karłowe.
Hihi, ja też pierwszy raz sieję dalie! ;D Nie mogę doczekać się pierwszych kwiatówMzimu pisze:Ja też czekałam na tę odpowiedź;-) Moje dalie mają długie "uszy" i zaczynają ukazywać właściwe liście. Teraz wiem:-)Ogoonek pisze: Ogólnie to powinnaś pikować je wsadzając do ziemi właśnie pod liścienie;)
Basiu, nie tylko Ty siejesz dalie pierwszy raz (ja dotychczas miałam dalie tylko z karp). Też wierzę, że sianie tych roślin jest łatwe i niedługo będziemy się mogły chwalić i cieszyć wyglądem kwiatów naszych siewnych dalii;-)basiabar pisze:Dzisiaj wysiałam moje pierwsze dalie,wybrałam karłowe.