Witam wszystkich gości bardzo serdecznie

jestem nieco spóźniona bo dzisiaj błąkałam się po lekarzach i zajęło cały dzień,więc przepraszam że tak późno odpisuję.
A teraz po kolei,oczywiście wszystkim głosującym na mnie i gratulującym bardzo,bardzo dziękuję ,tchnęłyście we mnie nową chęć do życia i do pracy.Nagroda dzisiaj dotarła,super prezent zgrabny fachowy i z pewnością będzie moim pupilkiem wśród opryskiwaczy bo ten stary już powoli wysiada.Oto on,ten gość

profesjonalnie zapakowany zgrabny wygodny w obsłudze.
Lucynko cały czas mam przed oczami wspaniałe ogrody forumowiczów,dlatego tak marudzę o mojej skromności ale chyba czas przestać ględzić bo to może być denerwujące i pokazać co się ma i co cieszy i tyle,tak powinnam chyba zrobić.Jeszcze raz dziękuję za pamięć o mnie i wasze wsparcie.Życzę pogody takiej jak dzisiaj była i dużo radości Lucynko

.
Loki dziękuję za gratulacje,nie wiem komu dokładnie zawdzięczam tę radość dlatego bardzo dziękuję wszystkim a tobie za te gratulacje jest mi niezmiernie miło.Co ja bym bez was zrobiła zapyziała babcia bym była a tak to czuję się bardzo fajnie i nie taka do tyłu
Witaj Soniu dziękuję bardzo za wszystko wsparcie ,pamięć i nasionka.Wszystkie mi bardzo ładnie wzeszły tylko mam ziemiórki od czasu do czasu potruję ale się namnażają trochę roślinek mi padło ale jeszcze wszystko po trosze mam teraz aby do 20 maja przetrwały i wysadzam do ziemi.To białe drzewo to miałaś chyba magnolię na myśli tę żółtą która wygląda teraz tak.

Soniu życzę samych pięknych pogód i dużo radości w ogrodzie.
Witaj Dawidzie miło cię gościć w moich progach

dziękuję bardzo za gratulacje i to że jesteś z nami ,magnolia to moje ulubione drzewko różowa pada ale właśnie jest w rozkwicie żółta i po raz pierwszy rozkwitają w spokoju nie pomrożone

Polecam na wiosnę dają dużo radości,udanej wiosny i samych sukcesów Dawidzie
Martunia

tak blisko a tak daleko można by powiedzieć,

dziękuję za gratulacje i jeszcze raz wszystkim którym zawdzięczam tę nagrodę postaram się bardziej zadbać o zdjęcia ,jak tylko wnuki nie zajmą mi zbyt wiele czasu to będzie ok,to są dwie moje miłości wnuki i ogród

Martuś twój ogród jest niczym skarbiec wszelkich ogrodowych bogactw dlatego zawsze miło do ciebie wpaść i napawać się różnorodnością roślin.Tak trzymaj bo cieszysz nasze oczy i serca.
Staram się z was brać przykład a na ile mi to wychodzi?

Udanego pogodnego tygodnia i całej wiosny.