Axel więc moja opinia ?
chleb dzisiaj pokrojony i spróbowany, przeleżał przez noc w worku w lodówce
? bardzo smaczny
chleb z bardzo dużym ALE..
Smak b. dobry, prawdopodobnie powinien dłużej postać do wyrośnięcia, ale wyszło jak wyszło. Chociaż.. na zdjęciu widać, że dziurki ma jak trzeba, a może nic by się nie zmieniło? Nie wiem, tak coś czuję. Kroi się świetnie, na zdjęciu do 5mm, dla mnie i tak za grubo.

Nie wiem czy to przez krótkie wyrastanie, może sposób pieczenia, może namaczankę, ale dla mnie
jest za wilgotny, troszeczkę za kleisty ale do przyjęcia. Nie klei się przy krojeniu, nóż zostaje bez śladu, nie jest kluchą, żeby była jasność.
I to bym mu jeszcze darowała, ale po zjedzeniu mam go pełną buzię (nie wiem jak to inaczej powiedzieć),
wszystkie otręby lądują zwłaszcza na zębach, nooo bez umycia zębów po zjedzeniu nie da rady ? ja tak zareagowałam. I to go u mnie dyskwalifikuje. Ten zestaw mąk, jeśli o mnie chodzi, odpada. Raczej marnie widzę, że wzbudzi zachwyt i zostanie zabrany przez moją

stonkę, więc kończę robić drożdżaka z ziemniakami na wszelki wypadek. Ale się okaże. Niestety nie powtórzę go w takim zestawie