Pozdrawiam serdecznie,
Małgosia
A ja ją mam ! 8)
Ingrid: Oczywiście niedosyt pozostaje , przecież w czasach pojemnikowej uprawy róż nie powinno być wielkim problemem wystawienie kwitnących krzewów i to w zagłębiu różanym Mad
Nalezało także umożliwić zakupy krzewów - doprawdy nie wiem dlaczego nic się tam nie poprawia od lat ...
Może przydałoby się nawiązać kontakt z organizatorami i co nieco im zasugerować ;)
Nie wierzę,że nie czyta nas nikt z tamtejszych szkółkarzy ,czy okolicznych pasjonatów mających wpływ na nasz odbiór tej imprezy ,która mogła być świetna....tamanu pisze:Oczywiście niedosyt pozostaje , przecież w czasach pojemnikowej uprawy róż nie powinno być wielkim problemem wystawienie kwitnących krzewów i to w zagłębiu różanym Mad
Nalezało także umożliwić zakupy krzewów - doprawdy nie wiem dlaczego nic się tam nie poprawia od lat ...[/i]
Może przydałoby się nawiązać kontakt z organizatorami i co nieco im zasugerować ;)
To samo doświadczenie. Był wprawdzie stolik oznaczony "Producenci" ale siedzące przy nim zagadnięte osoby okazały się 'zwiedzajacymi'.mora1 pisze:Dzięki Edytko za to info, raczej zamówię w rosarium. Nie było nazw szkółek , tylko nazwa i numer, ogólnie to organizacyjnie impreza raczej chaotyczna. Dopytywałam się o producentów, podano mi tylko Florpak.