Arku Witam - zaległości nadrobiłam dogoniłam Cię i było warto
Gloksynia - cudna a zdjęcia jeszcze
Fiołeczki też masz piękne moje coś zjada - małe , białe i nie mogę sobie z nimi poradzić
Pozdrawiam
Witam Was i tym razem dzięki za odwiedzinki i miłe słowa zawarte w Waszych postach
Justynko-Dzięki za dopowiedzenie o rodzaju gloksynii,przyznaję nie wiedziałem,że to pełna
Lucy-Zaproszenie jak najbardziej obowiązuje w sezonie 2013 ale.......niestety pod moją nieobecność bo znów jestem na wyjeździe-sorki
Olu Bufo-bufo-Nawożę jak najbardziej na bieżąco nie tylko sauntpaulie ale wszystkie rośliny oprócz storczyków Bioflorinem.
Wiktorio-Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem-kolejne zdjęcia poniżej
Zapraszam Wszystkich ponownie do odwiedzin w moim wątku i serdecznie pozdrawiam
Dla podkreślenia jeszcze bardziej urody mojej pełnej gloksyni proponuję obejrzeć ją w kolażach,sześcianach i swirlach a czy to mi się udało osądzicie sami???
Arku Witam i dziękuje - cudne zdjęcia , kolaże , sześciany - udało się
A gdzie Ty znowu wojażujesz ??? trudno za Tobą nadążyć
Miłego wypoczynku - czekamy na kolejne zdjęcia
Dzień dobry Arku
Kolaże i sześciany fantastyczne , ale te "kręciołki" choć śliczne to nie dla mnie, bo ja mam troszku zwichrowany błędnik i jakbym dłużej na nie popatrzyła, to zaczyna mi się kręcić w głowie
Gloksynia na kolażach wygląda jak róża, śliczna jest. A czy to prawda, że rozmnażać ją można z sadzonek liściowych?
Arku, jestem i ja....
Piękne kolaże Szkoda, że nie projektujesz kartek urodzinowych....
W sklepach często nie mogę nic wybrać bo wszystkie wydają się takie nijakie ....
Pozdrawiam cieplutko
Tereniu-Dzięki za życzenia a co do moich wojaży,to tak się składa,że z dalekiego południa z zagranicy zawędrowałem na północ a konkretnie nad Bałtyk w pogoni za roślinnymi ciekawostkami - a oto co zobaczyłem,patrz zdjęcia
Dorotko-Miło,że podoba Ci się mój nowy wątek-dzięki
Agnieszko-Tak to prawda,gloksynię można rozmnażać z sadzonek liściowych
W taki upał wyjazd nad Bałtyk to świetny pomysł. Fajnie ktoś pomyślał z tym figurkami rowerzystów. Roślinki super wyglądają i nic, tylko się cieszyć, że nikt ich nie niszczy .