Witam Was Wszystkich bardzo bardzo serdecznie po powrocie z dwutygodniowych wakacji na Riwierze Makarskiej u podnóża Gór Dynarskich w Chorwacji.
Dzięki Wam

-bo życzyliście mi udanych wakacji,spędziłem dwa wspaniałe i niezapomniane tygodnie nad przepięknym Adriatykiem.
Netu na kwaterach prywatnych nie było-dysponowali nim jedynie gospodarze i można było co prawda korzystać z niego w kafejkach i restauracjach ale wiązało się to z dodatkowymi wydatkami a poza tym warunki do produkowania się na naszym Forum raczej niekorzystne-bynajmniej dla mnie.
Pogoda wspaniała,widoki zapierające dech w piersi.Tym z Was,którzy jeszcze nie byli na wypoczynku w Chorwacji gorąco ją polecam.
Przepiękne krajobrazy,ciepłe morze,wycieczki do ciekawych miejsc z których przywiozłem sporą ilość zdjęć ale w tym wątku ograniczę się jedynie do publikacji zdjęć z roślinnością Wybrzeża Adriatyku zaś do obejrzenia zdjęć z ciekawych miejsc zapraszam przy okazji do mojego trzeciego wątku.
Raz jeszcze bardzo Wam dziękuję za miłe słowa i życzenia miłych wakacji

Jesteście dla mnie wspaniałymi Przyjaciółmi o jakich trudno gdziekolwiek a z takich Przyjaciół,Admina i Zespołu Moderatorów słynąć może tylko i wyłącznie nasze Forum.
Życzę Wam dużo dobrego i równie udanych wakacji jak moje i naszej dalszej owocnej współpracy.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do obejrzenia zdjęć z roślinnością tegoż regionu.Oczywiście nie sposób pokazać wszystkich.
Proponuje zatem przyjrzeć się jak prezentuje się między innymi:bugenwilla,figowiec,akacja,pomarańcza,oleandry,fikus i jeszcze parę innych rosnących ku nie tylko mojemu zdziwieniu na plantacjach i w przydomowych ogródkach:
Pozdrawiam Wszystkich