Dziękuję za urocze , czerwone Kanny .

Arkadiuszu
 Arkadiuszu no ale co sie dziwic ze tak ich piekno cudnie
 no ale co sie dziwic ze tak ich piekno cudnie  oddane skoro maja takiego fotografa
  oddane skoro maja takiego fotografa

.Nie chciałbym się narzucać ale przy tej okazji chcę zaprezentować kwiat nie wywodzący się z elity świata flory a potrafiący również zachęcić do podziwiania go nie tylko istoty chodzące ale i fruwające.
.Nie chciałbym się narzucać ale przy tej okazji chcę zaprezentować kwiat nie wywodzący się z elity świata flory a potrafiący również zachęcić do podziwiania go nie tylko istoty chodzące ale i fruwające.  Pozdrawiam-Arkadius.
 Pozdrawiam-Arkadius. 

podobami się takie uformowanie grubosza jest sliczny
 podobami się takie uformowanie grubosza jest sliczny
 .Niestety jeszcze trochę do wiosny
 .Niestety jeszcze trochę do wiosny 
 kocham cytrusy i naleśniki!!!
 Miło,że zaiteresowałaś się moją galerią a konkretnie hodowlą grubosza.Przyznam Ci się,że bardzo lubię grubosze dlatego,że potrafią przybierać ciekawe kształty,zwłaszcza gdy przyłożymy do tego swojej ręki.Jak rozpocząć hodowlę z pewnością wiesz bo jest bardzo łatwa.Teraz śpieszę się by zajrzeć poraz wtóry do Twej galerii i skomentować Twoje roślinki bo wczoraj nie miałem na to czasu.Pozdrawiam-Arkadius
 Miło,że zaiteresowałaś się moją galerią a konkretnie hodowlą grubosza.Przyznam Ci się,że bardzo lubię grubosze dlatego,że potrafią przybierać ciekawe kształty,zwłaszcza gdy przyłożymy do tego swojej ręki.Jak rozpocząć hodowlę z pewnością wiesz bo jest bardzo łatwa.Teraz śpieszę się by zajrzeć poraz wtóry do Twej galerii i skomentować Twoje roślinki bo wczoraj nie miałem na to czasu.Pozdrawiam-Arkadius  P.S.Wklejam kolaż z czterema zdjęciami na których prezentuję kilka sposobów formowania grubosza na drzewka Bonsai.
 P.S.Wklejam kolaż z czterema zdjęciami na których prezentuję kilka sposobów formowania grubosza na drzewka Bonsai.  

No fakt do wiosny jeszcze trochę daleko a do lata jeszcze trochę dalej i na" świeże" kwiaty z ogódka trzeba jeszcze poczekać ale póki co można się zadowolić "świeżymi" kwiatami z parapetu- czy może być: kalanchoe-calanchoe?Pozdrawiam-Arkadius.Dziś już późno ale jutro muszę zajrzeć do Ciebie,bo z pewnością zobaczę coś nowego i ciekawego?
 No fakt do wiosny jeszcze trochę daleko a do lata jeszcze trochę dalej i na" świeże" kwiaty z ogódka trzeba jeszcze poczekać ale póki co można się zadowolić "świeżymi" kwiatami z parapetu- czy może być: kalanchoe-calanchoe?Pozdrawiam-Arkadius.Dziś już późno ale jutro muszę zajrzeć do Ciebie,bo z pewnością zobaczę coś nowego i ciekawego?  

podobamisię grubosz na 4 zdjeciu,akałanchoe ma fajnu kolor.
 podobamisię grubosz na 4 zdjeciu,akałanchoe ma fajnu kolor.
 ,na moje tamaty jeszcze nie patrz bo na razie uczę się wklejać fotki
 ,na moje tamaty jeszcze nie patrz bo na razie uczę się wklejać fotki  
 A ponieważ nie mozesz się doczekać wiosny-spójrz na jednego z z jej zwiastunów-Prymulę,co proponuję również pozostałym Forumowiczom.Pozdrawiam Was Wszystkich-Arkadius121
 A ponieważ nie mozesz się doczekać wiosny-spójrz na jednego z z jej zwiastunów-Prymulę,co proponuję również pozostałym Forumowiczom.Pozdrawiam Was Wszystkich-Arkadius121