persymona Gdybym tylko miała rozwiesić hamak pomiędzy drzewami to pewnie także wolałabym zaoszczędzić sobie pracy i kosztów.Ławka pasuje do hamaka bo zrobiona jest z tych samych materiałów.Kupiliśmy kiedyś większą ilość kołków (u nas na to mówią kołki orzechowskie) i tym sposobem powstała także piaskownica dla dzieciaków.Przy malowaniu pomagały moje dziewczyny więc stąd te niefotogeniczne zacieki

Trzymam kciuki,żeby Twój mąż dotrzymał słowa
aneczka1979 Z dwojga złego szybciej samemu zrobić podstawę niż posadzić drzewa w odpowiedniej odległości i czekać aż dorosną
Grill był bardzo udany pomimo wieczornego pogorszenia pogody.Najważniejsze jest dobre towarzystwo a tego nie zabrakło.Jedzenie było tradycyjne : karkóweczka,kiełbasa,szaszłyki,kaszanka z kapustą kwaszoną,pikantne skrzydełka i spiralki z parówek które dzieciaki uwielbiają a do tego dwie sałatki.Nic specjalnego bo najważniejszy grill sezonu odbywa się w moje imieniny

Jak przez długie lata nie lubiłam swojego imienia to teraz je cenię bo przynajmniej można fajnie poimprezować w środku lata.
Biegnę teraz szybko do kuchni bo piekę "Panią Walewską" i szkoda żeby mi się kobiecina przypaliła