Śnieg był do wczoraj rana, później deszcz, a dziś tak jak u Wandzi +7, zima się skończyła

Wandziu to u Ciebie wiosennie,oj nie dobrze niechże będzie za koleją, zima niech zawita, śniegiem przyozdobi ogród, bo najbardziej chodzi o nawodnienie żeby rośliny miały dobry start na wiosnę, pozdrawiam

Małgosiu Ten Dąb jest piękny i sama mam ochotę na jeszcze jednego tylko cena dość wysoka, przynajmniej w szkółkach w mojej okolicy, bo w wysyłkowych nie sprawdzałam. Moje grudniki już kończą kwitnienie, za to storczusie widzę, że sporo pędzików puszczają

Witaj Ewelinko nowy Gościu

Iwonko mi też bardzo podoba się moja okolica, gdy 13 lat temu wyprowadzałam się z Krakowa, to właśnie dlatego że mam tu ciszę i te piękne widoki, poza tym mam tu ogród który uwielbiam, mam nadzieję że jak będziesz się kiedyś wybierać w te strony to się spotkamy u mnie. Mikołaj zaskoczył

Blueberry śnieg znikł wczoraj rano, dość się trzymał tylko nie był już taki jak pierwszego dnia,opadł. Grudniki dość obficie kwitły, mam ochotę jeszcze na białego, pozdrawiam serdecznie

Jadziu i właśnie mi też najbardziej o to nawodnienie chodzi, lato było suche, jesień też skąpiła deszczu, przydałoby się aby napadało sporo śniegu, a on napoił nam ogrody, czego sobie i Tobie życzę

A teraz dzisiejsze popołudniowe niebo