Witaj Izuś!
Nie wiem gdzie kupić ale sadzoneczkę białej chętnie Ci zrobię i jeszcze mam już ukorzenioną złotolistną z różowymi kwiatkami. Do czerwonej na razie wzdycham tylko! Gdybyś chiała to potrzebuję instrukcji względem kontaktu. Jeszcze nie ogarniam forum najlepiej wychodzi mi podglądanie wątków, może zimą się podszkolę .
Twoja działeczka dopieszczona! Śliczne irysy! Moje się zbuntowały więc oglądam na forum. Na turkucia najlepszy jest kret i kury ale u Ciebie nie ma możliwości zastosowania tych "šrodków". Jeszcze można wkopać świeży obornik, wytwarza ciepło i one tam się schodzą,wtedy można je wykopać i unicestwić.
Witaj,Iwono! Twój warzywnik - bomba!
I róże już zamierzają kwitnąć?
Nie mogę Ci odpowiedzieć na priv bo jestem zbyt młoda na forum! Może e-mail, telefon? Oddam celem oglądania w Twoim wątku!
Iwonko! Ogród mam przy domu tylko często wybywam w strategicznych momentach - wiosną, jesienią i 6 tygodni wakacji z wnuczką. Ale mała rośnie i zaczyna interesować
się kwiatkami to razem ogarniemy bałagan. Żeby założyć wątek muszę się podciągnąć forumowo i ogrodowo . Dam znać na mejla jak wyślę
Iwonko, masz wzorcowy warzywnik moi sąsiedzi działkowi chc8eliby mieć Ciebie zamiast mnie Żadnych chwastów, porządnie wszystko, miło dla oka -super Ja tego nie osiągnę nigdy bo to nie leży chyba w moim charakterze. Nie jestem uporządkowana Sąsiedzi będą musieli się przyzwyczaić Lubię wpadać do Twojego wątku
Martuś dziękuję . Czekam z niecierpliwością, aż się podciągniesz , chociaż założenie,swojego wątku nie jest, takie trudne.
Izus , nie każda działka musi być taka jak moja . Twoja też ma swój urok , zobaczysz że jeszcze ją doprowadzisz do takiego stanu , żeby się tobie podobała. A udziału na najładniejszą działkę brać nie musisz. Ale na najbardziej ukwieconą masz zwycięstwo w kieszeni