Witajcie Kochani
Czas leci a ja na działkę ostatnio nie mogę się dostać, bo cały czas tylko deszcz i deszcz, jak w pracy jestem świeci słońce jak z niej wychodzę pada deszcz... nie mam kiedy dokończyć cięcia traw i nie mam jak zrobić oprysku drzew.
Dziękuję wszystkim zaglądającym, że nie zapomnieliście o mnie
Seba[seba1999] nom powiem szczerze, że krokusy bardzo ładnie się rozrosły i cieszą oko

będę musiał sobie ich jeszcze dokupić na drugą stronę rabaty.
Iwonko[iwona0042] pergola robiona na zamówienie

stabilniejsza na pewno, tylko jeszcze róża została do lekkiej kosmetyki i przyczepienia do niej.
Marysiu[Maska] pergola robiona na zamówienie, zapłaciłem za nią 150 zł, w mojej ocenie warta swojej ceny
Natalio[Blueberry] ach ta pogoda chce mnie wykończyć...
Małgosiu[Margo2] hehe nom naprzeciwko sąsiad ma akurat trawnik na tej części, działkę ma bo ma od czasu do czasu wpada tylko z grubsza ogarnąć, ale sprzedać nie chce.
Seba[max1232] no moja służy choć wiatr nią targa hehe, ta nad wejściem na pewno posłuży więcej latek.
Julcia[julcia1] niestety ja tak uzdolniony nie jestem i pergole robił mi wujek kolegi

krokusy pięknie kwitną i dodają uroku całej działce.
Stasiu[stasia_ogrod] nom wiosna na całego, z pergoli jestem bardzo zadowolony
Soniu[cyma2704] nom niby deszcz potrzebny, ale jak codziennie pada to jest to dołujące, niby lato ma być suchę, aj jakby trochę tego deszczu z wiosny nie mogłoby zostać na lato
Damianie[paradas] pergola robiona na zamówienie, krokusy już praktycznie przekwitają.
Efkakam nom u mnie wiosna już na całego
A teraz moi drodzy kolejna porcja zdjęć oczywiście też z zeszłego tygodnia z niedzieli